'Paradise'-babe åbner sit eget galleri

‘Paradise’-baben åbner sit eget kunstgalleri i næste uge.

Af Louise Vilsbøl - 21. februar 2019 kl. 11:36

Siden Pernille Nygaard Vejs deltog i ‘Paradise Hotel’ i år 2012, hvor hun gjorde den måske mest spektakulære entre i programmets historie ved at komme ridende fuldstændig nøgen og bodypaintet ind på en hest, så har hun været vidt omkring karrieremæssigt. Hun har deltaget i et hav af tv-programmer, hun læser jura, hun arbejder på et pizzaria, og senest har hun kastet sin kærlighed på livet som kunstner.
AFSLØRING: Her er deltagerne i ny sæson ‘For lækker til love’
Sidebeskæftigelsen er dog nu blevet noget mere seriøs, for i næste uge åbner Pernille Nygaard sit eget galleri med billederne, hun har malet under kunstnernavnet Artbypnv, det afslører hun på Facebook.
– Så kan jeg endelig afsløre, at jeg åbner mit eget galleri i Frederikshavn. At åbne mit helt eget galleri har været en drøm lige siden min passion for kunsten blev større, en drøm som jeg troede ville forblive en drøm. Det er så vildt, at jeg endelig kan få lov til at udleve den drøm! En dato for åbningen kommer snarest, og jeg glæder mig utroligt meget til at vise jer min butik/galleri frem. Håber stærkt på, hvis alt går efter planen, at åbning sker i starten af næste uge, skriver hun på sin Facebookside.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila frygter politiet: Det er for risikabelt

Artiklen fortsætter under det søde klip, hvor Pernille må stikke hånden op i en ko for at teste af, om hun kan blive dyrlæge.


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk sagde nej til ‘Ex on the Beach’

Har solgt utrolig mange malerier

Og overfor lokalmediet Kanal Frederikshavn bekræfter hun, at åbningen kommer til at ske i næste uge på adressen Søndergade 43C i Frederikshavn. Men hvis man ikke lige kommer forbi Frederikshavn, så kan man stadig godt få fingrene i en af ‘Paradise’-babens malerier.
– Jeg laver meget gerne kunst på efterspørgsel, når jeg får henvendelser fra kontorer, hoteller eller restauranter. Efterspørgslen er faktisk ret stor, og jeg har solgt meget, oplyser hun til Kanal Frederikshavn.
Pernille læser stadig jura, og derfor vil det heller ikke være hver dag, man kan komme forbi og besøge hende i det nye galleri.
– Det vil stå på min Facebookside en uge forinden, hvilke tider der er åben i ugen, ellers kan man altid ringe udenfor åbning, hvis man vil ned og se. Jeg har solgt utrolig mange malerier de sidste par måneder, det har taget virkelig fat, jubler Pernille overfor Realityportalen.
Malerierne varierer i pris alt efter størrelsen og motivet, og priserne ligger mellem 500-7000 kroner for et ægte Artbypnv maleri. Se nogle af Pernilles fine billeder herunder:
LÆS OGSÅ: CHOK: Par udgår af ‘Nybyggerne’