‘Paradise’-babe åbner op om depressive tanker

Sille kæmper med depressive tanker og har brug for gode råd til at få styr på følelserne.

Af Rikke Lynge - 21. januar 2022 kl. 13:09

Sille Nimholm blev kendt på ‘Paradise Hotel’ som en pige med ben i næsen og som en, der tør sige sin mening, men bag det hårde ydre gemmer sig en mere sårbar side, der kæmper med depressive tanker, og de tanker er Sille ved at få styr på.

– Jeg får noget akupunktur i forhold til mine depressive tanker, for det har jeg tendens til. Det gavner mig ikke i livet at være depressiv, så det prøver jeg selvfølgelig at gøre noget ved, fortæller Sille i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-fyr er blevet single: Tatovering skal dækkes hurtigst muligt

Akupunktur er dog ikke den eneste behandlingsform, Sille benytter sig af for at få de dårlige tanker ud af hovedet.

– Samtidig går jeg til psykoterapi, hvor jeg lærer at sige tingene højt og få sat ord på, hvordan jeg egentlig har det, forklarer Sille, der gerne vil have endnu flere måder at behandle sine depressive tanker på, og hun spørger derfor sine mere end 84.000 følgere til råds.

– Jeg er nysgerrig på at høre, hvad der hjælper jer, når i enten er i de her depressive følelser, eller hvad hjælper jer til ikke at komme meget langt ud. Jeg vil vildt gerne høre, hvad der hjælper jer, slutter Sille.

LÆS OGSÅ: Kom med på et afbud: Sådan går det Lucas og Hans fra ‘Løvens Hule’

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Lisbeth: Sådan reagerede min krop på medicinen

Læs mere om