'Paradise'-Anna og Oliver: Derfor er vi helt vilde med hinanden - Her & Nu

'Paradise'-Anna og Oliver: Derfor er vi helt vilde med hinanden

Forelskelsen stråler ud af både Anna og Oliver, da de sammen ankommer til Reality Awards.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. januar 2020 kl. 08:55

Det er ingen hemmelighed, at Oliver og Annas forhold skal kunne modstå lidt af hvert, eftersom Anna i det seneste afsnit af ‘Paradise’ har haft sex med en anden fyr for øjnene af hele Danmark og dermed også for øjnene af Oliver.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Teitur har scoret gammel paradiso
At de hører sammen, er tydeligt, især fordi de ankommer i matchende track suits, da Oliver hader jakkesæt, og Anne ikke er så glad for kjoler, der sidder stramt.
– Vi kan selvfølgelig godt diskutere nogle ting, men det er så minimalt, hvad der er af problemer. Jeg tror bare, at vi er gode til at snakke om tingene. For eksempel hvis der er nogle piger, der skriver til mig. Eller omvendt. Så viser vi bare hinanden beskederne og griner over det, forklarer de sammen til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par er gået fra hinanden
– Altså selvfølgelig kan jeg da blive jaloux. Men vi finder meget hurtigt en løsning og begynder ikke at råbe af hinanden. Kun hvis jeg bliver lidt for stædig, og Oliver så siger, at nu er det nok, tilføjer Anna.

Oliver om Annas temperament

Begge reality-stjerner er klar over, at Anna er en bestemt dame. Og lige præcis den bestemthed er Oliver god til at håndtere.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører ny kæreste: Kendt fra tv
– Jeg bliver ikke træt af Oliver, fordi han er så tålmodig, som han er. Han kan holde mig ud. Og det kan han, selv når jeg er på tværs eller har for meget temperament. Og det er han den første og eneste, der kan. Jeg har ikke før oplevet nogen håndtere mig på den måde, siger Anna.
LÆS OGSÅ: Frustreret Paradiso: Derfor gik det galt mellem os
‘Paradise’-parret fortæller, at der også er planer om et par fælles tatoveringer. Om det skal være et symbol eller et navn, har de ikke lagt sig fast på endnu.