‘Paradise’-Andreas afslører: Det er klippet forkert sammen

Andreas har flere gange oplevet at have følelsen af, at ‘Paradise Hotel’ er blevet klippet forkert sammen, og at der er nogle vigtige detaljer, der er hevet ud af programmet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 23. november 2021 kl. 16:55

Andreas René Þorisson og Stine Tveden Thomsen, der siden har skiftet navn til Nora, havde stået sammen siden dag ét, og det virkede til at være et godt partnerskab bygget på tillid – lige indtil Stine valgte at smide Andreas ud.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Nora fortæller om sin deltagelse i ‘Paradise Hotel’ 18…

LÆS OGSÅ: Derfor er der ingen ‘Robinson’ på Viaplay

Siden blev hun selv sendt ud af ‘Paradise Hotel’, og kort tid efter fik både Stine og Andreas en chance til og er altså nu begge tjekket ind på hotellet igen.

Her virker det til, at Andreas ikke har det mindste besvær med at tage Stine tilbage som sin partner, og at han stoler blindt på hende.

Men så let gik det altså ikke til i virkeligheden, fortæller ‘Paradise’-deltageren til Realityportalen.

– Produktionen har klippet det sammen, så det ser ud til, at jeg bare tilgiver hende med det samme. Men der går nogle dage, før jeg kan se og mærke på hende, at jeg kan stole på hende. Som da hun smed mig ud af hotellet, dér kunne jeg mærke, der var noget galt, men det tager de heller ikke med i programmet, forklarer Andreas.

LÆS OGSÅ: Amanda Sascha og Ralf om diskussion: Mange ting er klippet fra

Han fortæller, at han slet ikke stolede på Stina, da han tjekkede ind igen.

– Jeg var slet ikke sikker på, om jeg ville være partner med hende igen, siger han og tilføjer:

– Men igen efter nogle dage, der kunne jeg se det, så gav det også mening at blive partner med hende igen, fordi hun kunne godt se sin fejl.

Siden er det som bekendt gået meget godt med at finde melodien igen for de to paradisoer, der er blevet kærester efter eventyret i Mexico.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tosset: Jeg brækker mig over de svin