'Paradise'-Amanda stråler: Jeg er et perfekt sted i livet

Den tidligere paradiso Amanda Palm nyder livet i Aalborg med kæresten Frederik.

Af Emilie Holm Egebro - 20. juli 2015 kl. 9:17

I 2014 indtog Amalie Palm ‘Paradise Hotel’ sæson 10. Her fandt hun sammen med ‘Paradise’-kæresten Henrik, men kærligheden holdt desværre ikke. I efteråret fandt hun dog pladask for nordjyden Frederik, og de to flyver stadig på en lyserød sky.
– Kærligheden går rigtig godt. Frederik og jeg nyder tiden sammen med vores hund, lille baby Freja. Vi arbejder begge en del, men så hygger vi, træner sammen og drikker vin på terrassen, når tiden er der, forklarer Amanda.
–  Vi har derudover også købt en dejlig lejlighed sammen i Aalborg C. Så jeg er fuldt ud tilfreds med, hvor jeg står i livet lige nu. Og jeg kunne ikke være mere glad for den mand, som jeg deler det med.
20-årige Amanda arbejder til dagligt i tøjbutikken Message i Aalborg, hvor hun efter to år i butikken kan kalde sig butiksassistent.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amanda om ny fyr: Sådan faldt jeg for Frederik
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amanda taler ud om sine fremtidsplaner
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser..