'Paradise'-Amanda: Sådan har jeg det efter bruddet - Her & Nu

'Paradise'-Amanda: Sådan har jeg det efter bruddet

Amanda fortæller om, hvordan hun har det med sig selv efter bruddet med ‘Paradise’-kæresten, Henrik.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 22. august 2014 kl. 09:33

Amanda Palm fra dette års ‘Paradise Hotel’ ønskede i et stykke tid ikke at tale om bruddet med kæresten og paradisoen, Henrik. Men nu har den smukke brunette fundet sig godt til rette i single-tilværelsen.
– Jeg følte bare, at jeg ville starte på en frisk. Meningen var jo, at jeg skulle starte et nyt liv i København med Henrik, men sådan blev det ikke. Selvom det selvfølgelig altid er hårdt at gå fra hinanden, så har jeg bare fundet mig selv lidt igen, fortæller Amanda til Realityportalen.dk. 
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Pernille er blevet forlovet
Vægten daler
‘Paradise’-baben afslører i samme omgang, at hun faktisk har smidt hele seks kilo siden bruddet med Henrik, og det er der faktisk en særlig grund til.

Man kan godt se, at Amanda har tabt sig på dette billede (Foto: Privat)

Man kan godt se, at Amanda har tabt sig på dette billede (Foto: Privat)


– Jeg besluttede mig for, at i stedet for at gå helt amok i byen, som mange nok ville gøre, ville jeg begynde at træne, leve sundt og se fremad. Jeg kan både mærke det på mit humør, og jeg er blevet meget mere fuld af energi, mine omgivelser kan også mærke, at jeg er en glad pige, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Malte: Jeg SKAL giftes med Nadia
Tog på efter Mexico
Da Amanda kom hjem fra Mexico og ‘Paradise Hotel’, var det med en oplevelse for livet og en kæreste i hånden. Forholdet til Henrik svingede både op og ned, og til sidst holdt det altså ikke, og det kunne også mærkes på Amandas krop.

– Jeg tog jo en del på, da jeg kom hjem fra Mexico, blandt andet fordi Henrik og jeg altid spiste ude, og ofte fastfood. Jeg er bare glad for, at jeg endelig fik taget mig sammen til at komme i gang. Nu kan det kun gå fremad, og jeg er glad. Det er det vigtigste.
Den tidligere paradiso fortæller, at hun særligt har justeret kosten i sin nye livsstil, og det har givet gode resultater.
– Jeg undgår lyst brød, pasta osv, men prøver at holde mig lidt mere til kød og grønt. Jeg kan virkelig se resultater på min krop, det er så lækkert. Jeg spiser mange gange om dagen, men har formindsket positionerne, og det har tydeligvis virket ret så godt, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Camilla venter barn nummer otte
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.