'Paradise'-Amanda om ny fyr: Sådan faldt jeg for Frederik - Her & Nu

'Paradise'-Amanda om ny fyr: Sådan faldt jeg for Frederik

Amanda er endegyldigt kommet sig over bruddet med ‘Paradise’-kæresten, Henrik.

Af Mikkeline Andersen - 16. september 2014 kl. 10:20
Amanda og Frederik m'dtes gennem 'Paradise'-veninden Malene (Foto: Privat)

Amanda og Frederik m’dtes gennem ‘Paradise’-veninden Malene (Foto: Privat)

Amanda og Henrik mødte hinanden til ‘Paradise Hotel 2014’, men forholdet holdt ikke. Men nu svæver ‘Paradise’-baben igen på en lyserød sky, og hendes nye kæreste mødte hun også gennem ‘Paradise’.

– Jeg mødte Frederik første gang til finalefesten. Eller jeg hilste på ham, da han afleverede Malene, fordi Malene og jeg skulle gøre os klar sammen den aften, siger Amanda til Realityportalen.dk og fortsætter:

– For halvanden måneds tid siden snakkede jeg i telefon med Malene. Hun fortalte, at Frederik synes rigtig godt om mig. Han inviterede mig på date noget tid efter, og så er det ligesom bare startet lidt derfra.
LÆS OGSÅ: Amanda springer ud som tøjmodel
Ser positivt på ‘Paradise’
Amanda faldt hurtigt for Frederik, der er hendes type på alle måder, som hun udtrykker det.
– Han er så sød og sympatisk. Han vil gøre alt for mig, og ligeledes vil jeg gøre alt for ham. Han giver mig sommerfugle i maven, og så kan vi bare sidde at have de dybeste samtaler. Det er slet ikke til at beskrive. Og så er han da bare noget af det flotteste, jeg længe har set, siger hun.
Ikke alle ser lige positivt på folk, som har medvirket i reality-tv. Men Frederik ser det fra den positive side af.
– Frederik er ret cool med, at jeg har været på tv. Han ser jo på mig som mig – og ikke Amanda fra ‘Paradise Hotel’. Man kan også sige, at hvis jeg ikke havde været med i ‘Paradise’, så havde jeg ikke mødt Frederik. Sådan ser han lidt på det hele.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amanda: Sådan har jeg det efter bruddet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.