'Paradise'-Amanda afslører: Sådan holder jeg den slanke linje

Amanda Palm fortæller, hvordan hun holder vægten nede.

Af Lise Nygaard - 28. maj 2017 kl. 10:55

Bikinisæsonen nærmer sig, og det bliver gradvist sværere og sværere at finde et løbebånd, som ikke er i brug, når man er nede og træne i fitnesscentret.
Bekymringer om bikinikroppen er heldigvis ikke et problem for den tidligere ‘Paradise’-babe Amanda Palm, der sidste sommer tabte sig 15 kilo. Den smukke Aalborgenser er også kommet igennem den virkelig svære del af et vægttab, nemlig at bevare det, og nu afslører hun, hvordan hun gør.
– Når weekenden så kommer, så har jeg typisk min ”cheat aften” lørdag eller søndag. Nogle gange begge dage, men det er alt efter, hvordan jeg føler min krop har det. Føler jeg, at den fik lidt for meget gas om lørdagen, holder jeg automatisk igen om søndagen. Jeg NÆGTER at leve alt for surt, jeg vil også have lov at nyde livet, især her i sommertiden hvor der bare ikke findes noget bedre end lækker cafémad i solen med et glas (eller flaske) hvidvin! Så derfor sørger jeg ofte for at være mere seriøs med den sunde livstil i hverdagen, men nyder livet i weekenden! skriver hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har fundet kærligheden: Date nummer to var en familiefest
Generelt handler det hele om balance for den tidligere Paradiso.
– Jeg prøver så vidt muligt at leve livet, men med omtanke! Jeg vil kunne hygge mig med snolder, chips og god mad en gang i mellem, men jeg vil også kunne føle mig tilpas i min egen krop. Derfor har jeg valgt at gøre det på denne måde!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Henrik: Sådan er mit forhold til Amanda i dag
Til daglig arbejder Amanda Palm i butik, og det betyder, at hun ofte har lidt skæve arbejdstider. Hun træner derfor ofte om morgenen inden arbejde. Så møder hun ind på arbejde sidst på formiddagen, og det er på arbejdet, fristelserne er størst.
– Jeg holder min pause på arbejdet omkring en 15.00 tiden, her får jeg typisk 2 rugbrød med avocado, eller laks eller andet lækkert – jeg sørger faktisk ofte for at gøre min mad lidt mere lækker, selvom det er rugbrød (også så jeg ikke lige bliver fristet af duften fra grillbaren overfor butikken), skriver hun.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne i rørende video: Jeg har ikke set min søn i 11 år
Men det er ikke kun maden, der gør det, det kræver også sved at holde vægten nede.
– Når jeg er i fitness, har jeg mine faste træningsrutiner, jeg kender min krop, så jeg ved jo lige præcis, hvor jeg ønsker forbedring, jeg kan fx ikke tage på på mine ben, men min bagdel, mave og overarme er altid der, det sætter sig. Derfor starter jeg ofte ud med at cardio i en halv times tid, så træner jeg en del squat øvelser, mavetræning, og håndvægte til armene, det træner jeg HVER gang jeg er i fitness! skriver hun.
LÆS OGSÅ: Chokerede realitystjerner: Her var vi, da vi hørte om Fie Laursens tand
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja: Sådan føles det at blive smidt ud af Jonas
LÆS OGSÅ: Philip ude af ‘Paradise’: Jeg skulle have stået med Simone
 Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.