Amalie sælger ud

Det er muligt at gøre et godt kup, når Amalie Szigethy sammen med sin mor sælger ud af tøjskabet.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 20. april 2016 kl. 16:31

Så er det tid, hvis du vil gøre et godt kup. Amalie Szigethy sælger nemlig ud af tøjskabet sammen med sin mor, Charlotte Kejser. Og man endda være så heldig at finde noget, som har været med i tv, eller som er blevet købt på en rejse til Los Angeles, skriver reality-baben på sin blog.
– Jeg tænkte, at nu hvor der har været så mange forespørgsler på vores tøj, så ville det være noget for jer at kigge forbi vores stand. Jeg ved, at min mor har mange sorte sække med, og det er alt fra sko, kjoler og tasker igennem årene, og sikkert også noget I har set fra tv, skriver Amalie Szigethy og fortsætter:
– Jeg er jo vokset en del – bliver slank igen forhåbentlig – og jeg passer slet ikke mit tøj mere, men jeg starter en ny tilværelse med min lille pige. Derfor sorterer jeg også ud i alt fra fine kjoler fra Los Angeles til bukser, mærke tasker og jakker, som er set før både på tv og de sociale medier.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg er slet ikke dum – tværtimod
AFSLØRING: Gravide Amalie Szigethy pudser politiet på ekskæresten
Har meget tøj, de skal af med
Det burde også være muligt for de fleste at gøre et godt kup, da det ikke bare er en enkelt sort sæk, de to reality-stjerne tropper op med.
– Vi har 100 sække med lækkert tøj og sko. Fransk boligindretning, smykker og sko og meget, meget mere, fortæller Amalie på sin blog.
Og hvis man ikke kan finde noget tøj, som passer, kan man altid komme forbi til et billede eller en autograf.
– Hvis du synes, det lyder interessant, er det søndag den 8. maj på adressen Akademivej 1. 2800 Lyngby, Lyngby loppemarkedet. Jeg stiller personligt op til billeder og autografer, hvis det også skulle have interesse. Jeg glæder mig mega meget til at se så mange som muligt til en dejlig dag.
Se galleriet af Amalie Szigethy øverst i artiklen. 
LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov om bruddet: Amalie var mig utro med Peter
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.