'Paradise'-Lenny afslører: Drømmer om at blive skuespiller

Den tatoverede paradiso har lagt sin socialrådgiver-uddannelse på hylden for nu.

Af Emilie Holm Egebro - 18. februar 2018 kl. 10:55

Da Realityportalen.dk første gang mødte paradisoen Lenny Pihl Christensen på hotellet i Mexico i december 2016, kunne han fortælle, at han har en fortid som både kriminel og helt. Dengang drømte han dog om at starte på socialrådgiver-uddannelsen efter oplevelsen på ‘Paradise’, så han i fremtiden kunne arbejde med utilpassede unge.
Efter hjemkomsten kom Lenny også godt i gang med uddannelsen, men så dukkede der en sæson ‘Wingmann’ og endnu en omgang ‘Paradise’ op, som fik Lenny til at sætte uddannelsen lidt på stand-by. Nu ved han dog ikke, om han går igang igen lige foreløbig:
– Jeg vil gerne have et job i tv-branchen. Som skuespiller eller vært på et program. Jeg læste jo til socialrådgiver, men det har jeg lagt på hylden for nu. Jeg vil gerne vende tilbage, men jeg vil 10.000 gange hellere være noget vært eller skuespiller, fortæller Lenny til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny er i babypanik
– Jeg har også været til casting på ‘Vikings’ sæson to – det var ret fedt. Det gik dog desværre ikke. Men lige nu står den på ‘Paradise’-ræset indtil sommer, og så skal jeg have gang i noget derefter.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vært om ny sæson: Den er slet ikke som forventet
LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Paradise Hotel’ vender tilbage
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz bekræfter: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause
LÆS OGSÅ: Linse flytter til Spanien: Dét betyder det for ‘Familien fra Bryggen’