Par fra 'Luksusfælden': Vi føler os snydt af TV3

Kevin og Christi føler ikke, at ‘Luksusfældens’ eksperter har hjulpet dem med deres økonomiske situation, tværtimod føler de sig snydt af TV3.

Af Dan Bjerggård - 11. marts 2014 kl. 21:00

Parret Kevin og Christi’s økonomiske kamp fortsatte i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’. Men selvom man skulle tro, at de nu gik en lysere fremtid i møde, så er det en helt anden følelse, som parret sidder tilbage med.
-Det er så falsk tv, fortæller en tydelig påvirket Kevin til Realityportalen.dk og forsætter:
-På tv fremstår det så godt, og eksperterne virker søde og imødekommende, men det er slet ikke vores oplevelse med ‘Luksusfælden’. Vi har overhovedet ikke fået den hjælp, som vi ønskede, fortæller han.
SE OGSÅ: ‘Luksusfælden’: Eksperterne smidt ud
Føler sig udstillet
Kevin fortæller, at parret føler sig snydt af TV3 og føler, at de er blevet udstillet i programmet.
– Christi bliver fremstillet som om, at hun har brugt diverse penge på hår og negle, men det er langt fra sandheden. Mange af pengene er fra en renovation af huset på over 500.000 kroner. Det har været rigtig hårdt for os følelsesmæssigt, siger han og forsætter:
-Jeg kan godt forstå, at folk sidder hjemme i stuerne og dømmer os, men når det de ser, ikke er hele sandheden, så bliver jeg virkelig ked af det.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par raser over iskolde eksperter
Har søgt ekstern økonomisk rådgivning
Parret står nu tilbage med en følelse af at blive udstillet på TV, og at de ikke er blevet hjulpet økonomisk af ‘Luksusfældens’ eksperter.
-Vi må i dag betale for ekstern økonomisk hjælp, og firmaet er helt uforstående over for ‘eksperternes’ rådgivning. Christi er kommet ud med højere gæld, og de ville have os til at sidde med dobbelt husleje. Jeg kan på ingen måde anbefale folk at medvirke i ‘Luksusfælden’, afslutter Kevin.
TV3′s pressechef Søren Hedman afviser kritikken, og gør klart, at eksperterne kun har til hensigt at hjælpe deltagerne.
-Vores eksperter har kun interesse i at hjælpe programmets deltagere. De arbejder ud fra de papirer og oplysninger, som de får stillet til rådighed, og videregiver så deres bedste løsning til deltagerne. Det er op til folk selv, om de ønsker at følger de råd, de får.
LÆS OGSÅ: Amalie om ‘Luksusfælden’: Jeg har ikke kæmpe gæld!
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.