PANIK! Remee og Mathilde tvunget til at afbryde bytur

Remee og Mathilde måtte styrte ud af klubben, da indbrudsalarmen i deres hus gik i gang, og deres au pair var i panik. 

Af Lotte Knudsen - 30. august 2020 kl. 14:55

Det er ingen hemmelighed, at hitmageren Remee altid har været glad for at gå i byen. I det nyeste afsnit at ‘Remee og Mathilde’ på Dplay, har Remee endelig fået lokket Mathilde med på klubben. Der går dog ikke lang tid, før at deres aften bliver afbrudt, da Remees personale kommer styrtende ud fra kontoret.

– Lige pludselig kommer personalet løbende ud. De fortæller mig, at min telefon ligger og ringer ude på kontoret, og at det er alarmen, fortæller Remee i det nyeste afsnit at ‘Remee og Mathilde’ på Dplay .

LÆS OGSÅ: Ankerstjerne melder ud om endeligt farvel til ‘X Factor

Alarmen var gået hjemme hos den populære musiker og topmodellen, som bor i villa nord for København.

– Da jeg kan se, at det er alarmen hjemme i vores hus, som er gået, så jeg går ind på kameraene. På kameraene kører der et loop af, nogen der render rundt og roder i vores ting, og da vi tog hjemmefra var der fuldstændig clean, fortæller Remee.

LÆS OGSÅ: CHOK! Sofie Linde udsat for grov sex-afpresning i DR

Remee og Mathilde bliver paniske, og hopper straks ind i en taxa for at køre mod villaen. I taxaen går det dog op for Mathilde, at det hele er falsk alarm.

– Mathilde får en besked fra vores au pair i taxaen, og det viser sig så, at det bare er vores au pair, Linda, der har været oppe for at tage en kop kaffe, fortæller en lettet Remee og griner, og man er ikke i tvivl om, at han synes situationen er meget komisk.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne: Jeg kom op at slås med min mand

Se klippet herunder, hvor Remee fortæller om den komiske episode, og se om Remee får lokket Mathilde med tilbage på klubben.