Panda er til unge kvinder

Efter sin date med cougaren Malene i ’For lækker til love’ er Panda ikke i tvivl, han er klart mest til unge kvinder.

For lækker til love
Af Signe Mai Kærsgaard - 5. april 2013 kl. 10:48

Singlefyren Panda fra ’For lækker til love’ har datet mange kvinder, men i gårsdagens afsnit kom han ud på noget af en prøve – Panda skulle på date med cougaren Malene, og det var en ny ting for ham.
– Min første tanke var ‘wow det må være en joke’ – men jeg tænkte også, at det nok skulle være sjovt og spændende, fortæller Panda.
Fordelene ved en ældre kvinde
Panda ville dog ikke udelukke sin date med det samme, han erkender nemlig, at der godt være fordele ved at date en kvinde, som er ældre end en selv.
– Fordelen ved at date en, der er meget ældre end en selv, er at personen har en del mere erfaring og nok også har en bedre forståelse for livet, end mange yngre har, fortæller Panda, og fortsætter:
– Men man ved aldrig, hvad fremtiden bringer, og hvordan følelser og kærligheden rammer en.
LÆS OGSÅ: Gustav dater med hjertet
Panda vil helst date unge piger
Selvom Panda nød daten med den 46-årige cougar, er han nu stadig mest til yngre piger.
– Jeg ser helst, at min drømmepige er yngre end mig selv, men jeg har ikke noget imod at date en der er ældre, hvis personen kan fange min interesse og opmærksomhed, forklarer Panda.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Panda: De frække tilbud vælter ind 
Den unge datter er interessant
Da Malene fortaller, at hun har en yngre datter, blev Panda glad, selvom et godt udseende hos datteren ikke altid er en selvfølge.
– Da det gik op for mig, at vi ikke lige matchede sammen, blev jeg ikke andet end glad for at finde ud af, at hun havde en datter.
– Man kan ikke altid regne med, at datteren bliver så flot som moren, når datteren bliver i samme alder. Det kommer helt an på, om de ligner hinanden på en prik, eller om datteren går op i sin krop og udseende, forklarer Panda.
Vil på date med datteren
Panda håber dog på, at Malenes datter Michelle har arvet hendes smukke ydre.
– Man kan ikke undgå at tænke på, at hvis personen man er på date med og får at vide at hun har en datter, om hun så vil se sådan ud i fremtiden, slutter Panda, som altså i næste uges afsnit af ‘For lækker til love’ møder datteren.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Nutellaen lever videre
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.