Panda afslører: Jeg er blevet droppet mange gange

‘For lækker til love’-fyren kan ikke vælge og vrage blandt alle landets piger.

for lækker til love
Af Mikkeline Andersen - 24. november 2014 kl. 15:30

Normalt er det de kræsne singler i ‘For lækker til love’, der med kritiske bemærkninger sætter bejlerne på plads. Men, men, men det er ikke altid sandheden. Jeremy ‘Panda’ Ace har nemlig prøvet at blive droppet af piger, fordi de synes, at de er for lækre til ham, afslører han i Spotlight.
– Det har jeg prøvet mange gange, det er der ikke noget skam i. Det er det samme, som når der er andre piger, som jeg ikke synes er gode nok til mig. Sådan er det jo, siger Panda.
LÆS OGSÅ: Panda: Sådan går det med musikken
Har gang i musikken
Panda har aldrig lagt skjul på, at han er vild med musik og sit arbejde som DJ. Nu ser det ud, som om DJ-karrieren er begyndt at udvikle sig.
– Jeg bruger meget tid på min karriere og er begyndt at spille meget. Jeg er begyndt at komme lidt ud over landets grænser med at spille, og jeg skal til Østrig at spille i 2015 lige efter nytår, fortæller han.
Men det er ikke de eneste planer, som ‘For lækker’-fyren har gang i.
– Jeg åbner min egen bar. Det er en bar, der hedder “Sprød Bar”, og det er en bar, hvor man bare kan komme ned at slappe af og fyre den af. Det har ikke noget med reality at gøre, men stille og roligt nede på jorden.
Panda lover, at han vil sætte sit eget præg på baren. Det vil han blandt andet gøre med musikken, der vil hive 90’ernes klassikere frem, så er du til Aqua, boysbands og andet godt, så er “Sprød Bar” måske noget for dig.
Se hele Spotlight-afsnittet herunder:

LÆS OGSÅ: ‘FLTL’-Kay: Jeg vil se Isabel igen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.