'På røven i Nakskov'-Irene: Jeg føler mig ikke på røven

Selv om mange mener anderledes, så føler Irene ikke, at hun og familien er på røven.

Af Jonas Sand - 15. august 2016 kl. 20:55

På torsdag får du igen mulighed for at følge Irene, Kenneth, Ib og alle de andre fra TV 2’s succesfulde dokumentarserie ‘På røven i Nakskov’, når de vender tilbage i en helt ny omgang med titlen ‘Stadig på røven?’.
Næsten et år er der gået, og der er sket meget i deltagernes liv. Irene, der i slutningen af første sæson blev alenemor, da manden Kenneth gik fra hende, er begyndt på socialrådgiveruddannelsen. Og det er hun meget tilfreds med.
– Der er sket meget siden første omgang. Jeg er meget glad for min uddannelse, og jeg har fundet den rigtige vej for mig, fortæller Irene, der stadig har to ugers sommerferie tilbage, inden hun påbegynder sit andet år på uddannelsen.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager: Single igen
LÆS OGSÅ: Datoen er sat: Nu vender ‘På røven i Nakskov’ tilbage
Bliver genkendt
Dokumentarserien skabte stor debat, da den løb over skærmen sidste år. På Facebook blev gruppen ‘Lolland-Falster Lovestorm‘ oprettet i protest mod det negative billede, som de mente, at serien skabte af området. Den protest giver Irene ikke meget for, og hun har i stedet kun fået positive reaktioner.
– Der var mange, der stoppede mig, når jeg var ude at handle, eller fandt mig på Facebook og sendte en besked. Men det har kun været positive ting. Jeg synes, det er lidt sjovt, at vildt fremmede mennesker stopper mig og siger, at de synes, jeg gør det godt.
– Nogle gange kan det godt være lidt grænseoverskridende, og jeg har haft lidt svært ved at vænne mig til det. Men jeg synes, det er dejligt, og det bliver godt at få afsluttet dette kapitel i mit liv, så de folk, der er interesserede i det, kan få svaret på, hvordan det går med os.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Frede klar til ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘På røven i Nakskov’ vender tilbage
“Vi er ikke på røven”
Irene og familien har været meget igennem, og siden Kenneth blev ramt af sygdom og ikke kunne arbejde, har familien siddet stramt i det. Nu går det igen den rette vej, og Irene vil på ingen måde sige, at de er på røven.
– At være på røven er jo mange ting. Men jeg ser ikke mig selv som fattig. Vi får mad hver dag, vi har tøj på kroppen, vi har tv og internet. Jeg synes i princippet ikke, at jeg er på røven, siger Irene.
– Det er rigtigt, at vi ikke har meget luksus, og mine børn kommer ikke på en fin sommerferie hvert år. Men det har vi det helt fint med. Jeg har ingen ambitioner om at skulle arbejde hele tiden, bare så vi kan købe luksuriøse ting. Det vigtigste er, at vi er glade for at stå op om morgenen, og glade for det vi laver. Og det er vi.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Søren: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ: Sådan bliver den nye sæson af ‘Landmand søger kærlighed’
Hård skilsmisse har været god
I slutningen af sidste sæson forlod Kenneth Irene. Han ville i stedet finde sig selv og komme i kontakt med sin spirituelle side, og det var ikke nemt for Irene.
– Det var da hårdt. Selvfølgelig var det det. Men jeg er jo mor og har børn, og dem skulle der tages hensyn til. Og så har jeg heldigvis en masse gode venner, der hjalp mig igennem det. Og jeg kom igennem det og stærkere ud på den anden side.
Irene slår fast, at bruddet har været godt for begge parter, og at de har lært en masse om sig selv og det at være et par. Men om det så har været nok til, at de igen er sammen, vil hun ikke løfte sløret for endnu.
– Det må seerne jo glæde sig til at se i løbet af programmerne, lyder det hemmelighedsfuldt fra hende.
Du kan se ‘Stadig på røven?’ klokken 20:00 på TV 2 de næste fire torsdage. Indtil da kan du herunde se, hvad der venter
Herunder kan du se traileren for programmet, som du kan se første afsnit af i morgen – torsdag – klokken 20:00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye landmænd
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu har han fundet den
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.