På cyklen igen: Jeg skal i bedre form

Jesper Skibby kan godt mærke, at alderen langsomt nærmer sig de 60, og formen er ikke, hvad den har været.

Af Rikke Lynge - 25. april 2021 kl. 14:55

Jesper Skibby, 56, er ikke tilfreds med formen i Kanal 5 programmet ‘Stjerner i trøjen’, men samtidig mener han også, at alderen er en god undskyldning sammenlignet med de andre unge deltagere.

– Jeg havde da lige glemt, at jeg er 56. Det kunne jeg virkelig godt mærke. Men det var det, der var så fedt, fortæller Skibby om programmet på Kanal 5 og discovery+, som ifølge ham har været en fantastisk oplevelse.

LÆS OGSÅ: Kendisser i chok efter første dag i militæret: Vi var castet til et feel good-program

– Det, der er utrolig fedt ved programmet, er i modsætning til andre programmer, som jeg har set, at det handler om at flytte grænser og komme ud som en bedre version af en selv og hele tiden blive presset. Det tiltalte mig, da jeg går rundt i en hverdag og faktisk ikke bliver presset, fortæller Jesper Skibby til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Søren Vesters nye projekt: Glad hundeejer

Selvom Jesper Skibby har det godt med at blive presset, så har han besluttet sig for at komme i bedre form, så alt bliver lidt lettere.

– Jeg har lovet mig selv, at jeg skulle i bedre form, men så blev det vinter, men nu skal jeg i gang i marts. Der har jeg lovet Brian Holm og drengene, jeg cyklede med dengang, at jeg vil med dem ud igen, og det skal jeg, fortæller den tidligere professionelle cykelrytter, der glæder sig til en hyggetur.

– Det bliver en hyggetur med Brian Holm, men han kører pisse stærkt, så formen skal frem igen 100%, fortæller Skibby.

Brian Holm og Jesper Skibby (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Frygter for dronningen: Pas på, Margrethe

LÆS OGSÅ: Jes Dorph afslører: Jeg fik frække tilbud

Læs mere om