Overrasket Panda om stjernebokserne: Jeg havde mine fordomme om…

Panda fra ‘For lækker til love’ er blevet positivt overrasket over især én af de andre deltagere i ‘Stjerne Boksning’.

Af Katja Gasiorowski - 13. juni 2019 kl. 07:28

19 kendisser træner på livet løs for at blive kampklar til Geggo og Gengiz’ store stævne, ’Stjerne Boksning’, der løber af stablen den 7. september.
Her skal deltagerne mødes i bokseringen og kæmpe mod en modstander i samme vægtklasse, og Jeremy Ace fra ’For lækker til love’, bedre kendt som Panda, er en af de deltagere, der går benhårdt efter præmien på 10.000 kr.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne
Indtil videre har ’For lækker til love’-hunken ikke kun opnået vægttab til de ugentlige træningssessions med de andre deltagere. Han har også fået mulighed for at lære de andre bedre at kende og udvikle venskaber.
– Jeg vil helt klart sige, at jeg havde mine fordomme om Simon (Iversen, red.). Ham har jeg ikke brudt mig så meget om. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg tror måske, det er på grund af programmerne (’For lækker til love’, ’Hård udenpå’, red.), eller når man ser ham med andre, så er man altid lidt anderledes og skruer 50 procent oveni. Men her er han den mest ’nede på jorden’-fyr, der findes. Ham kan jeg godt lide at stå og sparre lidt med, og vi taler rigtig godt sammen. Mit syn er ændret, slår Panda fast.
LÆS OGSÅ: Selvsikker ‘For lækker til love’-Simon: Jeg vinder helt sikkert i ‘Stjerne Boksning’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Karsten Ree har svært ved at følge med Janni til fitness.

LÆS OGSÅ: ’For lækker til love’-deltager har fået en 10 år yngre kæreste
Selvom det først er til efteråret, at det store bokseshow finder sted, så har Panda allerede gjort sig nogle overvejelser omkring, hvem han gerne ser sig selv møde i bokseringen.
– Nu skal vi være i vores vægtklasse. Valdemar tror jeg godt, jeg kunne få en god kamp med, eller Thomas Valentin, tror jeg, men den vinder jeg nok, haha. Men jeg tror måske mere, at jeg får Valdemar, fordi han har noget kampsportsteknik og erfaring inden for kampsport, men også fordi han er en sjov type, så det ville være en sjov kamp, siger han.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Katrine afslører: Dette har overrasket mig ved ‘Stjerne Boksning’
Så er der også dem, han frygter at skulle kæmpe imod.
– Lad os sige, at Isac vejede nogenlunde som mig, så tror jeg ikke, at jeg ville kunne klare ham, fordi… Jeg tror, Isac er rimelig hardcore.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Panda om kæresten: En skønne dag frier jeg
– Han og Jamie er de bedste i min vægtklasse. Jamie er også stor, så han slår også hårdt. Af de større kommer Isac, Jamie, Valdemar og Thomas Valentin. Det er de fire, tilføjer han.
Se Panda fortælle om, hvilke programmer Panda drømmer om at medvirke i i interviewet over artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Simon: Derfor er jeg den perfekte mand
LÆS OGSÅ: GALLERI: Har Panda altid været ‘For lækker til love’?