Overrasket over Oliver Bjerrehuus: Troede han ville snige sig ned til kiosken

Jacob Riising er positiv overrasket over flere af deltagerne, men særligt Oliver Bjerrehuus har gjort sig bemærket i ‘Stjerner i trøjen’.

Af Rikke Lynge - 13. marts 2021 kl. 14:55

I Kanal 5 programmet ‘Stjerner i trøjen’ bliver 12 kendte danskere testet i hårde militærøvelser og livet på en kaserne. Værterne Dar Salim og Jacob Riising styrer slagets gang, men det er benhårde militærmænd med mange års erfaring, der tester de 12 kendte danskere. Heriblandt model Oliver Bjerrehuus.

– Oliver Bjerrehuus overraskede mig virkelig meget. Det er ikke fordi, jeg havde et særlig godt kendskab til Oliver inden, men han slog mig som en, der med det samme ville komme for sent og være ligeglad, og som ville snige sig ned til en kiosk om natten for at købe bajere eller sådan noget, men han havde det virkelig godt. Det var helt tydeligt, at han blomstrede op over at komme i faste rammer, som militæret jo er. Det var ret ekstremt i sig selv, fortæller Jacob Riising til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus kan ikke flygte fra fortiden: Folk vil høre om mit crazy liv

– Jeg tror, at han (Oliver Bjerrehuus red.) har haft en rejse på få uger. Han har haft ret fri karriere og er tidligt blevet dømt på at være modellen, der fyrede den lidt for meget af. Så det med at få en ny identitet klædte ham, og det var enormt tydeligt, at han var kæmpe glad for det, også selvom han blev virkelig presset, fortæller Jacob Riising, der især også roser Oliver for at være en god holdkammerat, der altid sikrede at få alle med.

LÆS OGSÅ: Jonas afslører: Er blevet kærester med en af de andre piger

Oliver blev rengøringsansvarlig på kasernen (Foto: Discovery Networks Danmark)

Selv er Oliver Bjerrehuus meget enig i Jacob Riisings bedømmelse af ham i militæret.

– Det var befriende bare at få udstukket ordre, og ikke skulle overtænke det. Nu har jeg været selvstændig, siden jeg var 17 år, så det var dejligt bare at få en besked. Jeg fandt ud af, hvor godt jeg fungerer med det, fortæller Oliver Bjerrehuus til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Tv-program har ændret Oliver Bjerrehuus: Folk bliver skidesure

Oliver ved godt, at han stadig har det vilde og crazy label på sig, men med alderen forsøger han at komme mere og mere væk fra den identitet.

– Det er ligesom mit brand, jeg har taget på mig, men jeg har prøvet at få det lidt af mig. Jeg kan kun prøve at bevise, at det ikke er det, jeg søger i mit liv længere, og jeg er et andet sted nu. Det viser jeg også ved at bo i mit sommerhus med sutsko på og leve et stille og roligt liv, fortæller Oliver.

LÆS OGSÅ: Sportsmanden Jesper Skibby indrømmer: Jeg havde fordomme overfor reality-stjerner

Læs mere om