OVERBLIK: Her er live artisterne i ‘X Factor’

Få overblikket over alle de artister, som dommerne tager med sig videre til liveshows i ‘X Factor’.

Af Lykke Buhl - 19. februar 2021 kl. 21:04

Nu er alle dette års artister til liveshows i ‘X Factor’ fundet, og de er alle sammen klar til at give den gas, når første liveshow rammer TV2 på fredag kl. 20.

Og faktisk er de alle sammen klar igen fredagen efter, for ingen ryger hjem i første program. I stedet går seernes stemmer med videre til andet liveshow, hvor der for første gang vil være en afgørelse.

Se alle de ni artister, der er gået videre til liveshows, herunder!


LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-babe scorer kendt musiker

Martin Jensens solister over 23

Vilson

(Foto: Lasse Lagoni/TV2)

22-årige Vilson Ferati bor med sine forældre og brødre i sønderjyske Nordborg, men er flyttet midlertidigt til København for at dedikere sig til ‘X Factor’.

– Jeg har hjemve, og det er virkelig hårdt at undvære familien, men musikken er min drøm – og vinder jeg ‘X Factor’, så er jeg godt klar over, jeg må flytte herud, fordi mulighederne er større.

LÆS OGSÅ: De største ‘X Factor’-skandaler gennem tiden

Hiba

(Foto: Lasse Lagoni/TV2)

Hiba Chehade, 26, har taget orlov fra sin kandidat i pædagogik, så hun kan fokusere på den musikkarriere, hun håber ‘X Factor’ bliver et springbræt til.

– Jeg kan altid læse videre, men den her mulighed får jeg kun en gang, fortæller sangerinden.

LÆS OGSÅ: Hibas kovending med ‘X Factor’: Har fået et nyt liv

Dan

(Foto: Lasse Lagoni/TV2)

36-årige Dan Laursen største støtter er hans forlovede og hans datter.

– Der er selvfølgelig ikke så meget støtte i min datter, der er to og et halvt, men hun er i mine tanker hele tiden, jeg kæmper rigtig meget, og hun giver mig energi til at blive ved med at kæmpe.

LÆS OGSÅ: Derfor trak Kajsa sig fra ‘X Factor’

Thomas Blachmans grupper

The Kubrix

(Foto: Lasse Lagoni/TV2)

‘X Factors’ største gruppe nogensinde, The Kubrix, består af den 22-årige alderspræsident Camilla Riedmann Harlund, Clara Ovesen, 20, Emmely Søgaard Hansen, 18, ene hane i hønsegården Jerald Baldemor, 19, yngstemedlemmet Rebecca Givskov på 15 år, Louise Westergaard, 16, og 18-årige Filipa Arenfeldt.

SE BILLEDERNE: De kendtes søde fastelavns-børn

Simon & Marcus

(Foto: Lasse Lagoni/TV2)

18-årige Marcus Mugisa Enevoldsen og 19-årige Simon Kozma udgør til sammen gruppen Simon & Marcus.

– Vi hed egentligt Unity, da vi stillede op. Men navnet var inspireret af Black Lives Matter-bevægelsen, og vi laver for meget spas til et så seriøst navn, selvom vi stadig støtter op.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-familie afslører: Bryllup og baby på vej

Neva & Ida

(Foto: Lasse Lagoni/TV2)

18-årige Ida Jensen og 17-årige Neva Anna Simone Risager Lund hedder til sammen Neva & Ida.

– Blachman er lige, som man forestiller sig. Han er en excentriker, men det er vi også selv, så det fungerer virkelig godt, forklarer den sammensatte gruppe.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! ‘Paradise’-babe viser hemmelig kæreste frem

Oh Lands unge solister

Solveig

(Foto: Lasse Lagoni/TV2)

15-årige Solveig Mølle Lindelof kunne ikke genkende sig selv, da hun så sig selv på tv i ‘X Factor’.

– Den person, der var til audition, var slet ikke mig. Det har jeg snakket med mange af mine venner og veninder om – de synes heller ikke, det var Solveig. Jeg var helt overvældet og nervøs og kunne ikke sige så meget andet end: ”Ja, jeg hedder Solveig og er 15 år”. Jeg var mega genert og sky, siger Solveig.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltagere raser over programmet

Lucca

(Foto: Lasse Lagoni/TV2)

15-årige Lucca Dahl Nordlund fra Aalborg glæder sig til liveshows.

– Jeg har svært ved at få det til at gå op for mig. Nogle gange vågner jeg om morgenen og spørger mig selv, hvad det er, jeg laver. Det er helt surrealistisk. Man tænker altid, det sker for andre. Jeg har svært ved at tro på, at der kan ske noget så godt for mig, siger Lucca om sin plads i liveshowet.

LÆS OGSÅ: Melvins debut i ‘X Factor’: Det gjorde stort indtryk

Nikoline

(Foto: Lasse Lagoni/TV2)

Selvom Nikoline Steen Kristensen, 17, var en favorit hos Blachman til at vinde programmet, så spår hun ikke sig selv en musikkarriere.

– Jeg har så mange drømme. Drømmen er ikke nødvendigvis at leve af musik. Jeg drømmer om at rejse og at blive børnevært eller tv-vært, for jeg elsker at formidle. Og at andre kan mærke mig og blive i bedre humør. Sådan vil jeg gerne gøre indtryk på folk, siger Nikoline.

LÆS OGSÅ: DJ Martin Jensen får hjælp af sin forlovede i ‘X Factor’: Hun pynter på dem alle