OVERBLIK: Her er årets vindere

Her får du det fulde overblik over alle 2020s kåringer.

Af Lykke Buhl - 4. januar 2021 kl. 16:34

Som en status på det herrens år 2020, så har alle jer derude været med til at kåre årets forskellige højdepunkter i realitybranchen – lige fra hvilke deltagere, der charmerede os mest gennem skærmen, til hvad der står tilbage som årets stærkeste tv-øjeblik.

Herunder kan I se alle vinderne!

LÆS OGSÅ: CHOK! Bendtner smider Philine ud


Årets realitypersonlighed

Philip May | Krigens reality

Philip May (Foto: Rikke Lynge)

Det var en meget stolt Philip May – som vi lærte at kende gennem ‘Paradise Hotel’ – der løb med den fine titel som ‘Årets realitypersonlighed 2020’, og han var særligt stolt af at blive anerkendt for P3-podcasten ‘ Krigens reality’, hvor han åbner op om de svære følgevirkninger af sin tid som soldat.

LÆS OGSÅ: Her er årets realitypersonlighed 2020


Årets babe

Asta Björk | Vild med dans

Asta Björk. (Foto: Henrik R. Petersen.)

‘Vild med dans’-danseren Asta Björk var meget overrasket over, at hun vandt titlen som ‘Årets babe 2020’. Men hendes kæreste ‘Paradise’-hunken Jonass var i hvert fald enig i kåringen!

LÆS OGSÅ: Her er årets realitybabe 2020


Årets hunk

Cengiz | Familien fra Bryggen

Cengiz Mads Salvarli (Foto: Janus Nielsen)

Den knap 30-årige ‘Familien fra Bryggen’-hovedperson Cengiz Salvarli var stolt af, at han trods sin (beskedne) alder, stadig kunne løbe med titlen som ‘Årets hunk 2020’.

LÆS OGSÅ: Her er årets realityhunk 2020


Årets par

Geggo & Cengiz | Familien fra Bryggen

Geggo og Cengiz (Foto: Janus Nielsen)

Endnu en gang gik titlen som ‘Årets par’ til ‘Familien fra Bryggen’-ægteparret Geggo & Cengiz, og det stolte par mener da også selv, at de er noget af et “power couple”!

LÆS OGSÅ: Her er årets par 2020


Årets ærgerligste break up

Nicklaes & Amanda | Ex on the Beach

Nicklaes & Amanda (Foto: Janus Nielsen)

Der var ingen tvivl om, hvem årets par i fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’ var: Nicklaes & Amanda! Desværre klarede forholdet ikke skærene hjemme i Danmark, og det fik vores alles hjerter til at bløde, ikke mindst for Amanda, der har brugt lang tid på at komme sig over bruddet. I dag er de heldigvis begge videre.

LÆS OGSÅ: Her er årets ærgerligste break up 2020


Årets vært

Melvin Kakooza | Helt sort

Melvin Kakooza har vundet ‘Årets vært’ 2020 for sine værtsroller i ‘Melvin i Amerika’ og ‘Helt sort’ (Foto: TV2)

Den kommende ‘X Factor’ live show-vært Melvin Kakooza har haft sig noget af et 2020, og på toppen af kransekagen kan han stille titlen som ‘Årets vært 2020’, som han var meget taknemmelig for.

LÆS OGSÅ: Her er årets vært 2020


Årets tv-øjeblik

Didde åbner op om ensomhed | Familien fra Bryggen

Ensomhed er en svær størrelse, som har forfulgt ‘Familien fra Bryggen’-baben Didde Skjelmose gennem livet. Det åbnede hun op omkring i ‘Familien fra Bryggen’, og med kåringen som ‘Årets tv-øjeblik 2020’ er Didde stolt af at vise, at sårbarhed er en styrke.

LÆS OGSÅ: Her er årets tv-øjeblik 2020


Årets program

Ex on the Beach

Ex on the Beach 5: All Stars (Foto: Discovery Networks Denmark)

I 2020 har der været hele to sæsoner af ‘Ex on the Beach’. Hvor fjerde sæson i starten af året bød på tyk romantik og skabelsen af store personligheder, så er den aktuelle femte sæson en ‘All Stars’-sæson, hvor velkendte ansigter byder på ekstraordinært meget sex og drama. Og det har I altså været vilde med, for ‘Ex on the Beach’ er ‘Årets program 2020’!

LÆS OGSÅ: Her er årets bedste program 2020


Årets nye format

Singletown

‘Singletown’ (Foto: Discovery Networks Denmark)

‘Singletown’ gik ud på, at en masse realitypar blev splittet op og skulle se hinanden gå på dates. Det fik skabt en masse drama, også efter programmet, hvor flere af parrene endte med at gå fra hinanden – og den dramatik har I altså været vilde med, for ‘Singletown’ er kåret som ‘Årets nye format 2020’!

LÆS OGSÅ: Her er årets bedste nye format 2020

LÆS OGSÅ: De bedste citater fra ‘Landmand søger kærlighed’