Optagelserne til ‘Landmand søger kærlighed’ er i gang: Lene Beier giver status

Optagelserne af ‘Landmand søger kærlighed’ er i fuld gang, og det går godt, afslører Lene Beier.

Af Rikke Lynge - 18. maj 2021 kl. 21:02

‘Landmand søger kærlighed’ er igen ved at blive optaget, og seks håbefulde landmænd står klar til at finde den store kærlighed. Igen i år er det et mix af begge køn, og så er der for første gang en homoseksuel deltager med i programmet. 

Lene Beier og produktionsfolkene fra produktionsselskabet BLU har været i gang med optagelserne i tre uger, og alt går som planlagt.

– Jeg skal være i Jylland hele maj og hele juni. Lige nu står jeg hjemme hos landmand Allan lige uden for Randers, fortæller Lene Beier til HER&NU, da vi fanger hende på telefonen.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-vinder mistede nært familiemedlem under optagelserne

Hvorvidt der kommer kærlighed i denne sæson er dog for tidligt at spå om endnu.

– Det går godt, men det er kun tredje uge ud af otte, så der er langt igen, så alt med kærligheden ved vi igen ting om endnu, fortæller Lene fortsat.

Seks landmænd og -kvinder leder efter kærligheden, og du kan møde dem her. Måske er det dig, de leder efter? (Foto: TV 2)

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par er gået fra hinanden

Noget, Lene dog godt kunne bruge, er lidt bedre vejr.

– Vi har været lidt uheldige med vejret, men vi er heldigvis vant til at være ude alle sammen, så det går alligevel. Men det kunne da være fedt, hvis det snart blev sommer. Når man ikke har været ude og rejse, så er man jo totalt solhungrende, siger den altid smilende TV 2-vært, der må afbryde samtalen, da Landmand Allan har lavet frokost til hele holdet.

– Allan har lige lavet farseret porre til os, som vi skal have om lidt med sovs og kartofler, så vi brokker os ikke, fortæller Lene.

LÆS OGSÅ: Amalie hylder datter med ny tatovering

Hvornår sæson 8 af den populære serie har premiere, har TV 2 endnu ikke meldt ud.

Læs mere om