Vred Amanda: Jeg kastede med glas og råbte ind i kameraet

Amanda synes ikke, at hun blev behandlet fair i ‘Ex on the Beach’. Derfor overmandede følelserne hende til sidst.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. april 2020 kl. 7:25

Det var hårdt for Amanda Mogensen at sige farvel til livet i Brasilien, sit livs kærlighed og de mennesker, der var gået hen og blevet som en familie for hende. Også selvom hun én gang før har prøvet at tjekke ud fra ‘Ex on the Beach’ og opleve stilheden efter.
LÆS OGSÅ: Spoiler alert! Denne babe forlader ‘Ex on the Beach’
– Hjemme i Danmark var det meget hårdt at være alene. Jeg gik jo fra at være sammen med så mange skønne mennesker 24 i døgnet til at være helt alene. Så jeg fik det rigtig skidt og kunne ikke sove eller spise. Det tog virkelig hårdt på mig, siger Amanda om at komme hjem.
Selvom man som deltager i reality-programmet kender reglerne og risikoen for pludselig at skulle sige farvel, så var hun ikke forberedt.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe efter hatekommentarer: Det havde intet med Silke at gøre!
– Jeg havde ingen idé om, at jeg eller en anden ville ryge hjem på den måde. Det kom som et chok, og først kunne jeg ikke forstå det, så blev jeg ked af det, og så blev jeg gal!

Svinede produktionsholdet til

Amanda følte, at produktionen hele tiden var efter hende og lavede nogle træk, som kunne få frustrationerne frem i hende.
LÆS OGSÅ: Skuffet paradiso: Jeg advarede om, at det ville ske
Første sendte de Emma ind i villaen, herefter kom Victor, der på afstand lignede Mikkel, gående på stranden, som kom Mikkel rent faktisk ind, hendes bedste ‘Ex on the Beach’-veninde Camilla blev sendt hjem og til sidst blev hun selv smidt ud – men først da hun for alvor havde forelsket sig. Hver gang førte det til reaktioner fra Amanda.
– Så jeg var meget, meget sur. Jeg svinede dem faktisk til, kastede med glas og råbte ind i kameraet. Da jeg faldt ned, fik jeg vildt dårlig samvittighed. Men følelserne sidder uden på tøjet, når man på den måde er spærret inde, husker ‘Ex on the Beach’-baben.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-babe scorer kendt sanger
Hun pakkede dog sine ting og sagde farvel.
– Jeg havde jo prøvet at blive hevet væk fra min nye kærlighed på dansk tv, så jeg vidste jo, hvad jeg skulle, siger hun.