Opløst i tårer: Det er som at miste en arm

Det sværeste ved at være med i ‘Stjerner i trøjen’ var at se de andre deltagere forlade øen. Men én afsked gjorde især ondt på Tobias.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. marts 2021 kl. 15:11

Da de i sommeren deltog i ‘Stjerner i trøjen’ på Bornholm, byggede Tobias Hamann, 32, og Mattias Hundebøll, 38, et stærkt og tæt venskab op.

Derfor var det for Tobias noget af det sværeste, da han skulle se sin ven forlade øen. Det er ellers ikke så tit, han græder.

LÆS OGSÅ: UHH! Romance i ‘X Factor’

Men da det i realityprogrammet bliver Mattias Hundebølls tur til at forlade kasernen og den hårde livsstil med kæft, trit og retning, rammer det Tobias hårdt.

– Det var en af de værste oplevelser, da Mattias smuttede. Ham talte jeg rigtig godt med, og jeg var tryg ved at have ham der. Jeg var helt grædefærdig, jeg ved ikke, hvad der skete. Den jeg stolede mest på og havde det bedst med røg ud, og det var som at miste en arm eller et familiemedlem for mig, siger Tobias efterfølgende til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Det er i det hele taget kommet bag på ham, hvor hårdt det var, ikke bare da Mattias sagde farvel, men hver gang en deltager skulle forlade Bornholm. Tobias Hamann ser ellers ikke sig selv som en person, der er afhængig af andre.

– Men man var i sådan en vanvittig boble, som man ikke kunne se sig ud af. Det havde jeg slet ikke regnet med. Hvorfor tænkte jeg ikke på min hverdag og alt det, jeg har derhjemme, og den tryghed jeg har med i bagagen. Hvorfor kunne jeg ikke bruge det, spørger Tobias.

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om graviditeten

For ham har sammenholdet været noget af det største at opleve ved at være med i programmet, fordi han normalt ser sig selv som en meget individuel person.

– Det var svært og hårdt, at folk forsvandt, for vi var ret afhængige af hinanden i de forskellige opgaver og øvelser.

I dag ses han stadig med Mattias Hundebøll, og de to ‘Stjerner i trøjen’-venner har også et fælles projekt på tegnebrættet. De vil nemlig lave et madprogram, hvor Tobias skal hjælpe den travle familiefar i køkkenet.

LÆS OGSÅ: Joachim i hus til halsen: Dumper prisen

Se klippet herunder. Se hele afsnittet i aften på Kanal 5 klokken 21.30 og på discoveryplus. 

Læs mere om