Opholdsforbud på Linses faste rute: Kun én ting er nederen for os hundeejere

Linse og Torben hygger sig stadig med deres sædvanlige morgentur. Selvom de på flere måder mærker, at noget mangler.

Af Caroline Grønne Wigdal - 29. april 2020 kl. 08:55

Lørdag den 25. april valgte Københavns Politi at forbyde ophold på Bryggen frem til 1. maj.
Det er netop her langs havnefronten at ‘Familien fra Bryggen’-stjernen plejer at gå sin faste morgentur med hunden Torben.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter omfattende operation: Kirurgen fik et chok
At der nu er opholdsforbud på området har medført nogle små ændringer for Linse og Torben, der dog stadig holder fast i den hyggelige morgenrutine med frisk luft på Islands Brygge og til nu har undgået bøder.
– Jeg forstår og accepterer forbuddet. Det eneste, der er lidt nederen, er at vi hundejere ikke kan stoppe, mens hundene lige hilser. Vi SKAL være i bevægelse. Men det overlever vi helt sikkert, siger Linse Kessler til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Ærlige Geggo deler et rørende spørgsmål

Jyttemor mangler

Det er for tiden ikke muligt at hilse på andre hunde uden at få en bøde, men mødet med andre er ikke det, som Linse og Torben savner mest. Den 6. april mistede de Jyttemor, som var Linses golden retriever. Jytte måtte give op overfor slidgigten, men havde et godt hundeliv til det sidste.
Dog har baben med det enorme hunde-hjerte det i dag bedre, end hun havde i begyndelsen af måneden.
LÆS OGSÅ: Philine får fjernet ‘Lord’-tatovering: Bendtner fortjener ikke at stå på min krop
– Turbo Torben og jeg er så småt landet, efter vores store tab af Jyttemor. Vi fik sagt så fint farvel, skrev Linse i et af sine seneste Instagram-opslag.
‘Familien fra Bryggen’-stjernen og Turbo Torben er altså ved godt mod og glæder sig til, at de igen kan hilse på de hunde, de møder på deres vej på Bryggen.
LÆS OGSÅ: UH! Nu er kønnet på Geggos baby afsløret
Herunder kan du se et billede fra Linses Instagram-profil. Billedet er taget under en gåtur på Bryggen. 

 

View this post on Instagram

 

Turbo Torben og jeg er så småt landet, efter vores store tab af Jyttemor. Vi fik sagt så fint Farvel, det har kæmpe betydning for Torben, at han også var tilstede, jeg gav ham den tid han skulle ha’ til at sige sit Farvel, og satte mig op til spisebordet med kaffe, (Jytte var krydset over og lå i sofa’en) jeg gav ham hans helt egen tid… Han lagde sig i ske ved hende i 6-7 min, derefter vaskede han hendes øjne og mund, og så kom han over til mig, og det var det ❤️ Han leder ikke efter hende, jeg kan sagtens sige hendes navn uden at han reagerer, han HAR sagt Farvel, og han ved godt hun ik’ er her mere ?❤️ Budskab fra mig her : Få Dyrlægen hjem, når I skal sige Farvel, for dyret der skal videre’s skyld, for evt andre dyr i hjemmet’s skyld og for din egen skyld ?❤️ #jyttemor #mygoldengirl

A post shared by Linse Kessler (@linsekesslerofficiel) on

Læs mere om