Opgør mellem Sille og Camilla: Jeg giver mig ikke

Nu bliver der drama blandt pigerne.

Af Rikke Lynge - 7. oktober 2021 kl. 11:06

I dagens afsnit af ‘Paradise Hotel’ skal pigerne internt beslutte, hvem der skal være den mexicanske dronning. Og selvom det ikke er helt klart, hvad det betyder at blive dronning, så ønsker flere af pigerne at få den titel.

– Det er en magtfuld titel, men ikke engang en dronning kan vide sig sikker på hotellet, læser Isabella højt i brevet i dagens afsnit.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe raser: De skulle ha’ valgt en anden pauseklovn

Se klippet herunder, hvor Camilla fortæller om ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Oprevet ‘Luksusfælden’-deltager: De er nogle røvhuller

Især pigerne Camilla og Sille vil have titlen.

– Jeg har slet ikke haft mulighed for at bevise noget herinde, så jeg vil rigtig gerne tage den, siger Sille hurtigt, men Camilla har også sine argumenter for at få titlen.

– Jeg har været rigtig meget i fare, så jeg synes, jeg fortjener den. Jeg vil sindssygt gerne være dronning. Jeg ved godt, at det måske kan betyde, at jeg er halvt ude af hotellet, men bare det, at der står magtfuld, gør, at jeg er nødt til at kæmpe for den her, fortæller Camilla.

LÆS OGSÅ: Er TV 2-deltager i familie med kendt skuespiller?

Både Stine (Nora red.) og Sille er bange for at give Camilla den, da de ikke ved, om hun vil have dem ud.

Der bliver kamp til stregen, når dronningetitlen skal uddeles i dagens afsnit af ‘Paradise Hotel’, som kan ses på Viaplay.