Realitystjerne efterlyst af politiet: Nu taler han ud

Politiet har forsøgt at finde realitydeltageren og valgte derfor at gøre brug af offentligheden.

Af Jonas Sand - 3. oktober 2017 kl. 19:25

Den tidligere ‘Big Brother’-deltager Martin Hibel Jørgensen blev i går efterlyst af Fyns Politi. Det skrev Fyens.dk, der kunne forklare, at det var i forbindelse med en sag om bedrageri, hvor han var mistænkt for at sælge falske koncertbilletter i hele landet.
Sådan forholder det sig dog ikke helt. Realityportalen.dk har været i kontakt med Fyns Politi, der oplyser, at han ikke er efterlyst i forbindelse med nye sager. I stedet er han efterlyst i forbindelse med en dom, han fik sidste år – netop for salg med falske koncertbilletter. Dommen afsonede han i et åbent fængsel, hvor han dog ikke vendte tilbage efter en udgang.
Politiet har siden forsøgt at få fat i realitydeltageren, som i 2013 medvirkede i ‘Big Brother’, hvor han dog hurtigt blev smidt ud, da det blev afsløret, at han havde forfalsket sin straffeattest. Det lykkedes dog ikke at komme i kontakt med ham, og derfor besluttede man sig for at efterlyse ham offentligt.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Martin: Tilbuddene vælter ind
Martin: Jeg tager min straf
Realityportalen.dk har efter efterlysningen været i kontakt med Martin Hibel Jørgensen. Og han bekræfter, at han udeblev fra resten af afsoningen af sin straf.
– Det er rigtigt, at jeg ikke vendte tilbage til fængslet. Det var på grund af nogle familiære årsager, at jeg valgte at blive ude – blandt andet med min nyfødte søn. Jeg vidste også godt, at de ledte efter mig, men der var lige nogle ting herude, jeg skulle have styr på, siger Martin, der dog ikke var klar over, at han i går blev decideret efterlyst.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut
Efter Realityportalen.dk havde talt med Martin, tog han kontakt til politiet, og de har nu indgået en aftale om, at han kommer ind for at afsone resten af sin straf. Det bekræfter både ‘Big Brother’-deltageren og Fyns Politi.
– Det har hele tiden været planen, at jeg skulle afsone resten. Selvfølgelig. Så snart jeg havde fået styr på mine ting herude, så ville jeg vende tilbage. Og nu har vi fået en aftale om, at jeg skal afsone resten af straffen, siger Martin.
– Jeg har ti måneder tilbage af min straf. Jeg er så godt som sikker på, at jeg skal afsone fire af de måneder i fængsel, mens de sidste seks måneder skal afsones derhjemme med fodlænke, siger han.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Big Brother’-stjerne er blevet far
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Derfor dropper vi drømmebryllup
Nyt liv
Martin fortæller, at han fik dommen, da han arbejdede for et firma, der solgte falske billetter. Inderst inde vidste han godt, at det var forkert, men fristelsen for de mange penge var for stor. Han slår dog fast, at han har gennemgået en stor udvikling den seneste tid, hvor han har lagt sit liv helt om.
– Jeg har dårlig samvittighed over, at jeg har valgt at leve min liv på den måde, hvor jeg har været med til at snyde folk. Det skal være slut nu, og jeg har cuttet alt kontakt til den del af mit liv. Jeg er færdig, siger Martin, der har store planer for fremtiden.
– Nu tager jeg ind og afsoner det sidste med oprejst pande, for jeg har fortjent straffen. Og så kommer jeg ud som en fri mand og et helt nyt menneske. Jeg har fået et job, som jeg starter på, når jeg er løsladt, og jeg har fået mig en dejlig kæreste. Så jeg har en lys fremtid.
LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.