OMG: Elsket realityprogram vender tilbage

Et af de mest populære og banebrydende realityprogrammer vender endelig tilbage.

Af Anna Løwe - 13. maj 2021 kl. 12:55

Hollywoods mest ikoniske vennegruppe genforenes endelig, efter et år med nedlukning og pandemi har holdt dem adskilt. Nu kan fans nemlig endelig se frem til meget mere ‘The Hills’.

‘The Hills: New Beginnings’ sæson to får nemlig endelig premiere og sendes på streamingtjenesten Paramount+ fra den 26. maj. I sæson to befinder castet sig ved en skillevej, og livet bliver sat på prøve som aldrig før. Nogle kæmper med økonomiske konsekvenser af den globale pandemi og genopbygningen af virksomheder, mens andre forsøger at navigere i udfordrende forhold og kæmper med både afhængighed og mental og fysiske sundhed.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Keeping Up with the Kardashians’-bryllup var fake

De garvede ‘The Hills’-skuespillere Audrina Patridge, Brody Jenner, Frankie Delgado, Jason Wahler, Heidi Pratt, Spencer Pratt, Whitney Port, Kristin Cavallari og Justin “Bobby” Brescia er alle med i sæsonen, der også får selskab af Ashley Wahler, Brandon Thomas Lee, Jennifer Delgado, Miley Cyrus’ ekskæreste Kaitlynn Carter og Caroline D’Amore.

Sæsonen byder på drama, som vi kender det bedst, og byder blandt andet på en meget offentlig skilsmisse, opblusning af tidligere flammer, der bliver starten på nye familier og overraskende graviditeter.

Mens du venter, kan du få et glimt af sæsonen her. Se med på Paramount+ fra den 26. maj.

LÆS OGSÅ: ‘Beverly Hills’-stjerne afslører: Gik amok under optagelserne

Se traileren herunder: