OMG! Bendtner klar til at acceptere tilbud fra Kina

Da Bendtner fik et tilbud fra en fodboldklub i Kina, var Philine villig til at starte et liv på den anden side af jorden sammen med ham.

Af Lærke Stræde - 22. maj 2020 kl. 12:57

I dag har 32-årige Nicklas Bendtner og 27-årige Philine Roepstorff netop bosat sig i et 455 kvadratmeter stort hjem i en privat park med egen sø i Nordsjælland. Men da optagelserne til Dplay-serien ‘Bendtner & Philine’ rullede, var kendisparret meget tæt på at rykke teltpælene op i de vante omgivelser i København og flytte til Kina, hvor Bendtner havde fået et tilbud fra en fodboldklub.
I det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ fortæller Bendtner, at han havde fået tilbud fra både Kina og Tyrkiet, men at Tyrkiets tilbud ikke var godt nok til, at han ville være villig til at flytte dertil.
– Der er kommet nogle klubber på banen nu, som er ret interessante i hver deres land. Den ene klub er i Kina, og den anden klub er i Tyrkiet. Det gode ved ikke at have en klub på nuværende tidspunkt, er at du virkelig kan fordybe dig i dine tanker om, hvad du vil, hvor du vil hen, og om det er nu, at kapitel to skal starte eller ikke, lyder det fra fodboldspilleren.
LÆS OGSÅ: Skatter vender tilbage til skærmen
Philine har tidligere afsløret, at hun gerne vil have børn, inden hun fylder 30, men hvis det rette tilbud kommer, så viser det sig, at hun er omstillingsparat.
– Jeg har det fint med, at vi skal til Kina. Det er et eventyr. Vi er stadigvæk unge, og vi har ikke fået børn endnu, så det er nu hellere end senere, lyder det fra modellen, som er vant til at rejse verden rundt med sit arbejde.
Se det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ på Dplay. Der sendes nyt afsnit hver torsdag klokken 10.
LÆS OGSÅ: SÅ SØDT! Se ‘Familien fra Bryggen’-Alba i forskellige outfits

Se klippet herunder, hvor Bendtner fortæller om tilbuddet fra Kina

LÆS OGSÅ: Linse har fået en genial idé: Cengiz bakker op
LÆS OGSÅ: Vinder af ’Sommerdrømme’: Jeg håbede på at blive sorteret fra i castingen

Læs mere om