Olivia Salo er gået fra kæresten: Jeg var et opbevaringsrum

Olivia og Felix er ikke længere et par.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. marts 2020 kl. 11:46

Tilbage i oktober fortalte en glad Olivia Salo om sin nye kæreste Felix, som var helt fantastisk, og som havde en kærlighed til hunde, mad og vin, som hun selv har.
Men forelskelsen varede ikke længe, for mandag aften gjorde ‘Love Island’-stjernen det klart, at hun og Felix er gået fra hinanden.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe går psykisk ned efter programmet er vist 
– Jeg er single. Igen. En beslutning som måske skulle være indtruffet for længe siden, men som nu er aktuel. Jeg kan mærke, at jeg nu skal fokusere på mig selv, min karriere, mit velværd og mine hunde, skriver Olivia i en insta story.
Olivia nåede også at forelske sig, da hun i ‘Love Island’ fandt sammen med Joachim, og de to nåede at flytte sammen, inden forholdet efter fem måneder gik i stykker. Nu fortæller hun, at hun er meget hurtigt til at forelske sig og dele det med omverden.
LÆS OGSÅ: Paradiso i hård udmelding: Mit had til ham er enormt

De forkerte mænd

‘Love Island’-baben føler, at hun finder sammen med mænd, der er for unge, og som bliver intimideret af hende og hendes succes.
LÆS OGSÅ: Virker hun bekendt? Her har du set Adrianna fra ‘Paradise Hotel’
– De sidste to forhold er jeg endte med at være udlejer og opbevaringsrum i form af min lejlighed, fordi jeg er for hurtig til at hengive mig og til at have brug for en mand, skriver hun i samme insta story.
Derfor er Olivia glad for beslutningen om at afslutte forholdet og lettet over, at hun nu er single igen.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes: Derfor havde jeg sex med Ditte før Amanda

Læs mere om