Olivia afslører: Flytter sammen med 'Paradise'-babe

To frække paradisoer skal til at bo under samme tag.

Af Lars Sejr - 8. marts 2016 kl. 10:25

‘Paradise Hotel’ blev begyndelsen på et unikt venskab mellem de to paradisoer Olivia og Michelle. Faktisk er de to veninder blevet så tætte, at de har besluttet sig for at flytte sammen.
Det fortalte Olivia, da Realityportalen mødte hende på den røde løber, hvor hun også kunne fortælle, at hun snart skal begynde på en uddannelse.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-par er blevet forældre

(Michelle, 18 år, Silkeborg, arbejder i en bager. (Foto: Emilie Langbo Holm)

Michelle, 18 år, fra Silkeborg og arbejder i en bager. (Foto: Emilie Langbo Holm)


– Jeg skal starte som gastronomassistent til sommer, og så flytter Michelle og jeg sammen, forklarede hun.
– Vi starter med at bo hos mig i Roskilde, og så finder vi en større lejlighed sammen et sted i København. Vi er blevet rigtig, rigtig gode veninder, jublede Olivia.
Stående på den røde løber i Dagmar Teatret i det centrale – og kolde – København, drømte Olivia sig hurtigt tilbage til Mexicos varme.
– Det er rigtig dejligt at være hjemme igen, men det er også lidt mærkeligt. Jeg savner Mexico. Det var så fedt at møde alle de her mennesker, og hele oplevelsen var fantastisk. Selvfølgelig var der også nogle ting, der var lidt trættende, men overordnet set har det været rigtig godt at være med, sagde hun med et stort smil.
Se ‘Paradise Hotel’ mandag til torsdag på TV3. kl: 22:00.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mathias afslører: Dét skete der i virkeligheden under lagenet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.