Olivia afslører detaljer om ny sæson ‘Paradise’

Ifølge værten er de netop nu ved at skrive historie i Mexico.

Af Louise Vilsbøl - 18. januar 2022 kl. 7:34

Netop nu er optagelserne til sæson 19 af ‘Paradise Hotel’ i gang, men intet er, som det plejer. Det stod klart efter sidste uges afsløringer fra TV3, som både bød på et nyt navn og store ændringer i formatet. Det hele kulminerede med lørdagens afsløring af, at værten gennem 15 år, Rikke Gøransson, ikke vender tilbage igen.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

Det kom som et chok for mange, idet Rikke ellers befinder sig i Mexico, men nu viser det sig, at Emil Olsen og Olivia Salo, som var værter på sæson 18, også er i Mexico, og de skal atter være værter. For første gang fortæller Olivia nu om den kommende sæson og værtstjansen.

– I sidste uge blev det offentliggjort, at ‘Paradise Hotel’ både ændrer titel, format og location. Fra nu af vil formatet være mere mangfoldigt og følge med tiden, hvilket også vil sigem at programmet vil lægge mere vægt på deltagernes kerneværdier og historie. ‘Paradise Hotel’ hedder nu ‘Paradise’ – og samtidig har vi også fået en ny location at ændre formatet i, skriver hun i en Instastory og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

– Samtidig blev det i lørdags offentliggjort, at Rikke efter 15 (?) sæsoner har valgt at give faklen videre til Emil og jeg. Dette betyder, at de fremtidige sæsoner af ‘Paradise’ vil have Emil og jeg som værter. Vi er begge enormt beæret og rørte over at være en del af en ny udvikling på reality, og endnu mere at få lov til at bære faklen videre på et nytænkende format, som vi arbejder på nu og at træde i fodsporene af en af Danmarks dygtigste værter.

Olivia afslører desuden, at man godt kan begynde at glæde sig til resultatet af de igangværende optagelser.

– På nuværende tidspunkt befinder jeg mig i Mexico, hvor vi er i fuld gang med at optage sæson 19 af ‘Paradise’. Vi er i fuld gang med en fuldstændig genial proces, som jeg allerede glæder mig til at vise jer alle, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt