Oliver om at blive far: Jeg kommer til at gå amok i babytøj

Oliver går selv meget op i sin egen stil, men når det kommer til babytøj, så skal det være behageligt, dog gør det ikke noget, hvis det matcher forældrenes tøj.

Af Rikke Lynge - 23. november 2020 kl. 13:13

Anna Seneca og Oliver Erngart fandt kærligheden på ‘Paradise Hotel’, og sammen venter de deres første barn med terminsdato den 21. maj. I en spørgerunde på Instagram svarer Oliver på spørgsmålet ‘Hvad glæder du dig mest til ved at blive far?’ Hvortil Oliver svarer:

– Jeg glæder mig nok til alt ved at blive far. Udover at jeg kommer til at undvære en masse søvn, som jeg elsker. Jeg glæder mig til at se den lille vokse op og få sin egen personlighed, høre babyens grin for første gang, se babyens første skridt og bruge utallige penge på babytøj.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver: Vi er ikke et af de realitypar, der kun holder et år

Ofte er det kvinden, der glæder sig til at shoppe babytøj, men hos Anna og Oliver er de enige om, at babytøj er mega cute, og de vil begge gå shop-amok.

Der er ikke noget, der hedder “det plejer man”, når det handler om os. Vi kommer 100% begge til at gå amok i babytøj sammen, for jeg synes det er jordens sødeste med babytøj, fortæller Oliver til Realityportalen og uddyber:

– Vi gider slet ikke gå op i dyre mærkevarer, da det er håbløst. Det bliver alligevel griset til af alverdens ting, så det ville være at smide penge ud af vinduet.

LÆS OGSÅ: Jeppe åbner op om depression

Oliver går op i, at tøjet er behageligt, og selvom han ikke går op i, at alt skal være mærkevarer, så har han tænkt over en stil, som han gerne vil afprøve.

– Selvfølgelig kommer der til at være nogle matchende ting. Man har vel set en masse bloggerprofiler med deres baby, hvor forældrene matcher, og det er det sødeste, siger Oliver til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Aflyst kamp starter krig: Jeg kan sgu ikke fordrage den stodder

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af OLIVER ERNGART (@olivererngart)

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk er blevet single

LÆS OGSÅ: Lenny og Philip i nyt DR-program: Drikker Philip Lennys snot?

Læs mere om