Oliver hev Gunnvør i retten: Endelig samvær efter halvandet år

Det var en glædens dag, da Oliver og Suzanne Bjerrehuus endelig blev genforenet med Olivers tre yngste børn.

Af Kenth G. Madsen - 4. september 2021 kl. 14:55

Det var en både lettet og glad Oliver Bjerrehuus og hans mor Suzanne, der i forrige weekend fik genoptaget samværet med deres tre henholdsvis børn og børnebørn uden at have haft kontakt til dem i halvandet år.

Den 45-årige fotomodel havde sine børn Sigga, ti, Hanna, syv og treårige Hugo med en tur i Tivoli. Det fremgik af hans Instagram. Samværet fandt sted oven på en retslig tvist om samværsret mellem ham og børnenes mor, Gunnvør Dalsgaard fra ‘Forsidefruer’.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

– Hugo, jeg elsker dig. Hanna, jeg elsker dig og Sigga, min skat, jeg elsker dig, skrev han og bragte billeder og videoer af den glædelige begivenhed i den gamle have. Og farmoren, Suzanne Bjerrehuus, 73, reagerede også med en opdatering.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj fortæller om fremtidsplanerne.

– Og storebror Oscar (Olivers ældste, 20-årige søn fra et andet forhold. red.) er også med på denne dejlige dag. Jeg er så glad, skrev hun.

LÆS OGSÅ: Mikkel om Amalie: Det er synd for børnene

Samværet blev genoptaget efter en byretsdom, der slog fast, at han havde ret til samvær hver 14. dag, og første gang 21. august.

– Den største sejr ville have været, hvis forældrene kunne kommunikere, men sådan er det desværre ikke, sagde Oliver Bjerrehuus til HER&NU kort efter domsafsigelsen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

Læs mere om