Oliver Bjerrehuus i parforholdsproblemer: Jeg håber, jeg kommer til at se min søn

Oliver har problemer med Gunnvør, som han venter barn med, men han håber ikke, deres problemer kommer i vejen for at han må se sin søn.

Af Lise Nygaard - 18. maj 2017 kl. 19:25

Modellen Oliver Bjerrehuus venter en søn med Gunnvør Dalsgaard. Forholdet har haft sine op- og nedture i mange år, og parret er gået fra hinanden flere gange, men ikke desto mindre bliver den kommende søn det tredje barn, de to får sammen, og den lille ny melder sin ankomst i en turbulent tid
– Lige nu er vi der, hvor det (forholdet, red.) ikke går så godt. Sådan har det været i noget tid, fortæller Oliver til Realityportalen.dk til premieren på ‘Ridiculousness’.
LÆS OGSÅ: Gunnvør om graviditet: Det har aldrig handlet om at være kærester
Indtil nu har Oliver og Gunnvør bragt døtrene Sigga på syv og Hanna på tre til verden, så det kommende barn bliver deres første fælles søn, og det vil Oliver rigtig gerne være en del af.
– Det bliver vidunderligt at få en lille dreng, men nu må vi se, hvor meget jeg kommer til at være der, fortæller Oliver, der understreger, at han gerne vil være der så meget så muligt.
LÆS OGSÅ: Bekymret Gunnvør frygter for fremtiden med Oliver
Oliver og Gunnvør har ikke været kærester i halvandet år, og de skal heller ikke være det nu. Gunnvør har tidligere fortalt Realityportalen.dk, at det tredje barn ikke handler om at blive et par igen, men udelukkende om at de begge to gerne vil have et barn mere.
– Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville have mange børn. I hvert fald tre. Og jeg kunne ikke forestille mig at få børn med en anden mand end Oliver. Det virkede uoverskueligt, og det passede simpelthen ikke ind i mit lille univers med mine to piger og det liv, vi fører, siger Gunnvør.
Se hele interviewet med Oliver Bjerrehuus i klippet herunder.
LÆS OGSÅ: Gunnvør: Så stor en del er Oliver af vores hverdag
LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Oliver og Gunnvør

LÆS OGSÅ: Gunnvør: Så stor en del er Oliver af vores hverdag
LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Oliver og Gunnvør
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.