Oliver Bjerrehuus om afsløring af 20-årig kæreste: Det var lidt en smutter

Det var ikke planlagt, da Oliver og Sofie offentliggjorde deres forhold.

Af Rikke Lynge - 29. april 2021 kl. 19:25

I starten af april kom det frem, at Oliver Bjerrehuus, 45, er kærester med den 25 år yngre studerende Sofie Amalie Elkjær. Forholdet var dog ikke nyt, da de to har dannet par et års tid. Men at forholdet skulle offentliggøres nu, var dog ikke planlagt, det afslører parret i programmet ‘Behind the Scene – Kærlighed og Fordomme’ med Nicoline Toft på ‘SpeakerBee‘. 

– Det var lidt en smutter, får Oliver sagt meget hurtigt i programmet.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus kan ikke flygte fra fortiden: Folk vil høre om mit crazy liv

– Du postede en story, da vi var i sommerhus, og så overhørte jeg Oli (Oliver red.) i telefonen sige til nogen, at vi var kærester, fortæller Olivers kæreste Sofie Amalie Elkjær i interviewet.

Oliver havde ikke spekuleret i, at det opslag ville gøre journalister opmærksomme.

– Jeg havde ikke tænkt over det, men nu havde vi også gået og gemt os i et år. Det stak helt af med journalister, der pludselig lå og ringede, og så skulle man tage stilling til det, og det havde jeg ikke rigtig tænkt på, da jeg lagde det ud, fortæller Oliver i interviewet.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Vil have børn nu

Oliver og Sofie har boet sammen i sommerhus i Tisvilde det seneste års tid sammen med Olivers store dreng Oscar Bjerrehuus, der ligesom Sofie er 20 år, og det offentliggjorte forhold skabte mange negative kommentarer med sig vedrørende aldersforskellen.

– Det var bedre, at det kom fra os, end at folk pludselig skrev et eller andet fis, hvor man ikke havde mulighed for at gøre noget som helst, fortæller Sofie, der ikke har et problem med aldersforskellen, selvom Oliver er på alder med hendes forældre.

– Oli er den første, der er så mange år ældre, ellers har jeg kun datet jævnaldrene. Jeg faldt bare mega meget for Oli. Vi har rigtig meget tilfælles, og vi har det virkelig sjovt sammen, forklarer Sofie.

LÆS OGSÅ: Michelle vandt en gave, der er større end de 500.000 kroner

Gode venner med Oscar

Olivers søn Oscar bor i sommerhuset i Tisvilde med Sofie og Oliver, og det har ikke været noget problem – tværtimod hygger Sofie og Oscar sig sammen alene, når Oliver for eksempel er ude og spille bas guitar.

– Vi er bare mega gode venner. Vi har vores eget vanskab mig og Ozzy (Oscar red.). Når Oliver er ude, så laver Ozzy og jeg bare ting sammen. Nogen gange drikker vi, eller også ser vi bare film eller laver mad sammen. Jeg er gode venner med hans venner og omvendt. Så det er meget fedt. Jeg har ligesom en roomie i Ozzy, fortæller Sofie.

LÆS OGSÅ: YES! Melvin vender tilbage til skærmen

Oliver joker hjemme med, at Sofie og Oscar får et forhold.

– Når jeg er død, så kan hun blive gift med ham (Oscar red.), griner Oliver.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein afslører: Jeg er ikke færdig med tv

Læs mere om