Oliver Bjerrehuus: Nu vil jeg have ro på mit privatliv

Oliver Bjerrehuus mener selv, at han er ved at være blevet voksen.

Af Louise Vilsbøl - 30. november 2017 kl. 15:25

Der har ikke været meget villa, volvo og vovse over Oliver Bjerrehuus’ liv indtil nu, men han har alligevel fået fire børn, og nu skal der andre boller på suppen. Det fastslog han overfor Bubber i gårsdagens afsnit af ‘Blind tillid med Bubber’
– Jeg plejede jo at gå meget i byen og score, det syntes jeg var skide interessant ik’, og det betyder ikke det samme mere, det gør det ikke, overhovedet, der er noge andre værdier. Nu vil jeg gerne have ro på mit privatliv, det er det, der betyder noget, lød det fra Oliver Bjerrehuus, som tidligere på året fik sit tredje barn med ekskæresten Gunnvør.
LÆS OGSÅ: Her er hele Gunnvør og Olivers kærlighedshistorie
Bubber mødte dog også Gunnvør, som ikke var helt så overbevist om Olivers forvandling og nyfundne ro. Få et smugkig øverst i artiklen, og se hele programmet på Dplay.
LÆS OGSÅ: Gunnvør: Så stor en del er Oliver af vores hverdag
LÆS OGSÅ: ÅRH: Så sød er Gunnvør og Olivers søn
LÆS OGSÅ: Gunnvør om forholdet til Oliver: Vi er en familie på godt og ondt