Oliver Bjerrehuus bad om møde med svigerforældrene

Da Oliver Bjerrehus faldt for den 25 år yngre Sofie Amalie Elkjær, vidste han godt at aldersforskellen ville blive en udfordring. Derfor tog han sine forbehold.

Af Lotte Knudsen - 25. juni 2022 kl. 20:55

I knapt tre år har 46-årige Oliver Bjerrehuus, dannet par med Sofie Amalie Elkjær,21. Og lige så længe har parret skulle stå på mål for den enorme aldersforskel, der er mellem dem.

I podcasten ‘Mandeklubben’ taler 46-årige Oliver Bjerrehuus med Frederik Fetterlein om, hvordan det er at have en yngre kæreste, og hvilke forbehold han tog, da han mødte Sofie.

– Hun var ret ung, da vi mødtes, og det var slet ikke meningen, at vi skulle blive en ting. Vi mødtes bare i byen, og hun var i Oscars vennekreds, og så begyndte vi at være de samme steder tit, og der var bare et eller andet, fortæller han i podcasten.

LÆS OGSÅ: Danskerne raser over kongehuset: Det er utroværdigt

Knald eller fald

Oliver fortæller også, at han var hurtig til at insistere på at møde hendes forældre på grund af aldersforskellen. Han ville finde ud af, om de ville bede ham ‘at fucke af’.

LÆS OGSÅ: Landmand Ole skilt fra Gitte: Savnede swingerklubben

Det gjorde de heldigvis ikke. Modsat krigerne på sociale medier, som klandrede Oliver for grooming, tog forældrene imod ham med åbne arme.

– De er bare super fede. Jeg har skudt papegøjen. Jeg elsker at være sammen med dem. De bor i vedbæk. De er konservative. Flippede nok i hovedet. Og ikke dømmende, slår Oliver fast.

LÆS OGSÅ: Christiane efter stort tab: Totalt kampklar

Hør hele podcasten her, hvor Oliver Bjerrehuus også fortæller om sine tidligere forhold og sine fremtidsplaner.