OL-stjerne dater reality-hunk

Den danske OL-vinder afslører nu kærestens fortid.

Af Louise Vilsbøl - 3. august 2021 kl. 9:37

Der er god grund til at smile for den danske OL-guldvinder Anne-Marie Rindom, som ikke alene ved søndagens finale i Laser Radial vandt Danmarks første guldmedajle ved OL i Tokyo, hun har også held i kærligheden. Privat danner hun nemlig par med den australske landsholdstræner i sejlads, Ryan Palk.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Det er dog ikke kun sine bedrifter som sejler, kæresten er kendt for. Han har nemlig også begået sig på den australske reality-scene, og den fortid har B.T har konfronteret den danske medaljevinder med.

– Jeg tror ikke, han er så glad, at jeg siger det. Men han har været med i ‘Bachelorette Australien’ for seks år siden, tror jeg. Jeg tror, det var hans søster, som synes, han skulle videre i livet på det tidspunkt, afslører Anne-Marie Rindom overfor B.T.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation

Programmet ‘Bachelorette’ er den omvendte version af ‘Bachelor’, hvor der er én kvinde og en række fyre, der bejler til hende og i sidste ende kan vælge at fri til kvinden. Heldigvis for Anne-Marie Rindom blev det dog ikke hendes kæreste, der stod tilbage med sejren i programmet, så nu danner de to sejlere altså par, og han hepper troligt med på sidelinjen, når hans danske kæreste sejler og vinder medaljer.

LÆS OGSÅ: Bendtner raser: Philine fester med Justin Bieber

Se Ryan Palk herunder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Palk (@palky)