OH YES: Magiske Channing Tatum er klar til mere strip

Selveste Magic Mike overvejer nu at blive vaskeægte stripper igen.

Magic Mike
Af Emilie Holm Egebro - 3. juli 2015 kl. 13:25

Synes du også, at Channing Tatum er rimelig lækker i rollen som stripperen Magic Mike? Så har vi gode nyheder til dig.
Channing Tatum har inden sin skuespillerkarriere arbejdet som vaskeægte stripper, og nu overvejer han, om han skal genoptage succesen. Han vil i hvert fald ikke afskrive, at stripper-stangen kan komme på tale i det ‘virkelige’ liv.
– Altså, vi skal starte et Magic Mike-show i Las Vegas, og jeg vil da aldrig sige aldrig. Jeg ville ikke have noget imod at gå derud og gøre det én gang til. Eller måske to gange til, siger han til magasinet Vanity Fair og tilføjer dog:
– Men hver gang jeg tager en g-streng på, og jeg gør klar til at gå på scenen igen, så har jeg det også lidt sådan: ‘Hvorfor har jeg lyst til at gøre dette?’ Det er meget ubehageligt at være i en g-streng foran tusinder af mennesker.
Her på redaktionen håber vi i hvert fald på, at Channing Tatum kommer tilbage på stangen ligesom i Magic Mike.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Christel anmelder ‘Magic Mike XXL’: Filmen er…
LÆS OGSÅ: Fræk skuespiller: Jeg er ikke en klog mand
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.