Oh Land udpeget som vinder af Blachman: Det sætter jeg min lid til

Det passer Oh Land udmærket, at der kører en konkurrencen mellem Thomas Blachman og Martin Jensen, men hun håber da på, at Blachman får ret i, at hun vinder.

Af Rikke Lynge - 12. marts 2021 kl. 19:25

I første liveshow kom det frem, at det i følge Thomas Blachman bør være en af Oh Lands solister under 23, der løber med titlen som vinder af ‘X Factor’ 2021, og den udnævnelse passer sangerinden ganske fint.

– Det er da en meget dejlig forudanelse. Han plejer jo at være god til at se den slags, så lad mig da bare sætte min lid til, at han har ret, fortæller Oh Land til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Blachman og Martins venskab: Nanna skal ikke bekymre sig

Selv forventer hun ikke at vinde, men siger også:

– Men jeg arbejder benhårdt på, at det er sådan, det kommer til at blive – det er klart. Jeg håber bare, at seerne kan mærke mine deltagere lige så meget som Thomas, griner hun.

LÆS OGSÅ: Gravide Caroline Wozniacki skadet på skiferie

Hvorfor Thomas Blachman har behov for at komme med den udnævnelse, har Oh Land et bud på.

– Det er selvfølgelig også for at spille den op til Martin. Der kører jo lidt en konkurrence-ting mellem de to mænd der, så det kan de have travlt med, mens jeg gør mit arbejde i baggrunden, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Kæmpe gæld efter misbrug: Sådan går det i dag

Oh land har ikke haft en deltager med i finalen de seneste to år, og det påvirker hende.

– Det er da klart, at den følelse ikke er specielt sjov. Der har været alle mulige grunde til, at det var sådan, det blev, men det gider jeg ikke igen, og det kommer heller ikke til at ske i år, forsikrer hun.

LÆS OGSÅ: Så du det? Martin Jensens forlovede med i ‘X Factor’