Oh Land får tårerne frem hos alle i ‘Toppen af poppen’

Særligt Barbara Moleko kunne ikke holde tårer og gråd tilbage, da Oh Land sang sin fortolkning af ‘Nær’.

Af Rikke Lynge - 31. august 2020 kl. 11:01

Søndag aften den 30. august kl. 20.00 var der premiere på ’10 år på Toppen af poppen’, som er en jubilæumssæson med 25 af de tidligere medvirkende i ‘Toppen af poppen’. I syv nye programmer fortolker kunstnerne hinandens hits på kryds og tværs.

I første program medvirkede Søs Fenger, Burhan G, Barbara Moleko, Oh Land, Wafande og Michael Falch. Programmet er kendt for at få følelser frem iblandt de medvirkende kunstnere, men i gårsdagens premiereprogram var der særligt én sang, der ramte alle. Oh Land gav sig i kast med at fortolke Michael Falchs sang ‘Nær’, og det med følelserne helt udenpå tøjet hos sine kolleger i branchen.

LÆS OGSÅ: Oh Land viser baby frem for første gang

– Jeg skal synge en sang, der har rørt mig meget i denne her proces – faktisk så meget, at den har været svær at øve, fordi den simpelthen har sådan nogle stærke ord, fortæller Oh Land i programmet, og Michael Falch overtager:

– Jeg skrev ‘Nær’ på et tidspunkt, hvor jeg oplevede, at min kæreste og en af mine døtre var ved at glide fra mig, og jeg følte at denne her afstand opstod uforklarligt.

LÆS OGSÅ: ‘Fangerne på fortet’-deltagerne: Dét skal vores præmie bruges på

Særligt Barbara Moleko kunne ikke holde tårerne tilbage, da Oh Land i en meget smuk fortolkning synger ‘Nær’, og da sangen slutter må hun forlade selskabet for at samle sig igen.

– Det rørte mig bare helt ind i mit hjerte, fordi det var så ærligt fortolket – den seriøsitet, den alvor og den modenhed, som Nanna (Oh Land red.) præsenterede, det var mind-blowing, siger Barbara i programmet.

LÆS OGSÅ: Lars Lilholts morfin-helvede: Jeg tog en kold tyrker

Fik du ikke set første afsnit af ‘Toppen af poppen’, så kan du mod betaling se det HER.

Hør sangen herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Min version af @ehlertfalchen s sang ♥️ #toppenafpoppen

Et opslag delt af Oh land (@ohlandmusic) den

LÆS OGSÅ: Åleslank Sanne Salomonsen jubler: Jeg har det rigtig godt

Læs mere om