Oddset-Janni: Min dom har bragt Karsten og jeg tættere sammen

Oddset-Janni er aktuel sammen med kæresten, milliardæren Karsten Ree, i reportageserien ‘Janni & Karsten’, og hendes fængselsdom har påvirket deres forhold.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. oktober 2014 kl. 17:51

Oddset-Janni med det borgerlige navn Janni Mathorne Christensen afsoner i øjeblikket en 15 måneder lang ubetinget fængselsdom for at have franarret en ældre mand en million kroner sammen med sin far.

Janni Christensen tager sin dom i stiv arm. (Foto: Kanal 5)

Janni Christensen tager sin dom i stiv arm. (Foto: Lars E. Andreasen/SBS)

Den dom synes 35-årige Janni Christensen at tage i stiv arm, og dommen har faktisk styrket forholdet mellem hende og hendes 33 år ældre kæreste, milliardæren Karsten Ree. Det fortæller hun i dette blogindlæg.

– Vi klarer det fint, vi nyder den tid vi har sammen. Han kommer et par timer om ugen, hvor vi hygger og snakker. Vi taler i telefon sammen flere gange om dagen. Når jeg er ude hver tredje weekend, forkæler vi hinanden og vores forhold. Jeg synes faktisk, at vi er kommet endnu tættere på hinanden., siger Janni.

Parret er aktuelle i reportageprogrammet ‘Janni & Karsten – kærligheden mod alle odds’ på Kanal 5. Programmet følger det lidt kontroversielle par og deres hverdag.

LÆS OGSÅ: DR hyrer Knaldperlen

God modtagelse

På trods af en turbulent periode i sit liv har Janni overskud til at fokusere på det positive. Og den nye reportageserie har fået god modtagelse ifølge hende selv.

– Alle har taget godt imod vores tv-program, tror det er en ny form for reportage/realityprogram. Vi har en masse hverdagsting, som folk kan forholde sig til. Ydermere er vi fuldstændigt som dem, vi er i virkeligheden. Vi er nede på jorden og kalder en spade for en spade, you get what you see! Vi har faktisk slået ‘Popstars’ i seertal, det må man sige er stort, også taget i betragtning, at det bliver sendt så sent, fortæller Janni på bloggen.

Der er dog kun tale om en enkelt uge, hvor programmet om Janni og Karsten har slået ‘Popstars’, i sidste uge slog Kanal5s talentsatsning med nød og næppe ‘Janni & Karsten – kærligheden mod alle odds’.

Se med i aften på Kanal 5 klokken 22.00 og se teaseren herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-fyrene: Derfor kan ingen lide Mikkel og Melissa

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.