Barack Obama roser modig Jenner

Selveste Barack Obama har meldt sig i koret af folk, der støtter Caitlyn Jenner.

Keeping up with the Kardashians
Af Jonas Sand - 2. juni 2015 kl. 13:36

Det er efterhånden et stykke tid siden, at Bruce Jenner fortalte, at han var på vej til at blive en kvinde. For kort tid siden har han taget det næste skridt, da han på forsiden af Vanity Fair stod frem og annoncerede, at navnet nu er Caitlyn.
Siden da er det strømmet ind med rosende ord fra alle sider, og selveste den amerikanske præsident, Barack Obama, har nu meldt sig i koret.
 


 
– Det kræver stort mod at dele din historie, skriver Obama på Twitter med et link til det tweet, som Caitlyn Jenner delte i går.
LÆS OGSÅ: Bruce Jenner som kvindelig forsidemodel: Kald mig Caitlyn
Slog verdensrekorden
Da Caitlyn Jenner kom på Twitter gik det hurtigt med at få følgere. Faktisk gik det så hurtigt, at hun allerede efter lidt mere end fire timer havde rundet 1 million følgere. Og det var en ny verdensrekord.
Barack Obama var ellers den tidligere rekordindehaver, da han i sidste måned kom på Twitter og nåede målet på lidt under fem timer. Og Jenner var stolt over rekorden.  
 


 
Juli-versionen af Vanity Fair rammer gaden den 9. juni, hvor du kan læse det fulde interview med hende, verden engang kendte som Bruce Jenner.
LÆS OGSÅ: Kendall Jenner: Jeg troede, Bruce havde en affære
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.