Peter har et frækt nytårsforsæt

Homoseksuelle Peter Broberg fra ’Mig og min mor’ har i år et nytårsforsæt i den frækkere kategori.

Af Signe Mai Kærsgaard - 1. januar 2013 kl. 10:00

Til et nyt år hører et nytårsforsæt – vi kender dem alle, og det er ikke anderledes for Peter fra ‘Mig og min mor’. I år har Peter tilføjet et nyere nytårsforsæt til sin række.
– Jeg har altid drømt om en fræk trekant. Den skulle bare indholde mig og to frække fyre. Det er dog ikke blevet indfriet endnu, det er jeg sku nok for sippet til. Nu må vi se om 2013 vil ændre på det, griner Peter.
Ud over at springe ud i en trekant, har Peter flere klassiske nytårsfortsæt, som også er gengangere.
– Mine nytårsforsæt lyder ofte på, at jeg vil lære at spille klaver, holde op med at bide negle og dyrke mere motion, forklarer han.
Af de mere private lover jeg altid mig selv at blive et bedre menneske, bedre bror og søn, siger Peter.
Der er mange nytårsforsætter og Peter foklarer også, at han har lovet sig selv at holde dem – selvom det er ikke altid så nemt.
LÆS OGSÅ: TV3 går reality-amok til foråret
Gik kold inden 02:00
Tidligere nytårsaftner har Peter holdt med en veninde i Århus.
– De sidste to år har jeg tilbragt i Århus med en veninde. Her har vi siddet i undertøj, spist sushi og druknet hvidvin, hvorfra vi så ender i tilfældige opgange og joiner de vildeste fester. Begge år har jeg været gået under inden kl. 02:00, fortæller Peter  og tilføjer, at han i år spenderede nytåret med en kammerat fra studiet.
LÆS OGSÅ: Kamil indtager Aarhus
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.