Nyt tv-program: Nu kan du få dit drømmefrieri

Nu kan du få hjælp til det helt store frieri, du ikke selv har haft mulighed for at gennemføre.

Af Jonas Sand - 18. december 2017 kl. 16:55

Går du med tanker om at fri til din kæreste, men du mangler lige det sidste for at lave det helt perfekte frieri, så er det nu, du skal slå til. Monday Production leder nemlig efter deltagere til et nyt tv-program på Kanal 4. Det skriver MigogAalborg og MigogOdense, hvor produktionsselskabet ifølge medierne især søger deltagere fra.
– Vi vil rigtig gerne følge processen, når en fyr skal fri til sin kvinde. Vi har et kæmpe netværk, som kan åbne nogle døre, som ellers ville være helt umulige for de fleste andre. Så har vi selvfølgelig også noget økonomi, som kan hjælpe med det perfekte frieri. Vi kan være med til at skabe nogle store oplevelser, som kvinden aldrig nogensinde glemmer, siger caster Pernille Klamer til medierne og slår fast, at man selv skal stå for ringen.
LÆS OGSÅ: HUSKER DU? ‘De unge mødre’-frieri på Jensens Bøfhus

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da René friede til Hannah Melissa under ‘De unge mødre’-talkshowet.


LÆS OGSÅ: EJ, STOP: Kendt tv-kok forkludrer romantisk frieri
Signe Lindkvist bliver vært på programmet, hvor mulighederne er mange. Pernille Klamer fortæller blandt andet, at man i København fik åbnet Planetariet, så en mand kunne fri under stjernehimlen. Men selv hvis du ikke har det helt store drømmefrieri på plads, så skal det ikke holde dig fra at tage kontakt til produktionsselskabet.
– Vi kan også være med helt fra start i den kreative proces, hvis der er en derude, som gerne vil fri, men ikke har en anelse om, hvordan man gør det på en lidt kreativ måde, fortsætter Pernille Klamer.
Hvis du gerne vil medvirke i programmet, kan du sende en mail til hunsagdeja@monday.dk og høre mere om det.
LÆS OGSÅ: Afsløring: Alt gik galt forud for ‘Bryggen’-frieri
SE VIDEOEN: Sådan friede kæresten til Line Sofie