Nyt tv-program: Dennis og Valdemar vender tilbage til skærmen

I tre programmer får tv-seerne igen lov til at møde de to ‘Drengene på kanten’-deltagere.

Af Jonas Sand - 6. november 2017 kl. 13:33

Det kan være svært at finde ud af, hvem man skal stemme på, når man den 21. november skal stemme til kommunal- og regionsvalget. Dennis og Valdemar fra ‘Drengene på kanten’ ved heller ikke, hvor deres krydser skal sættes, og faktisk er de to tv-personligheder også helt ligeglade med valget.
LÆS OGSÅ: Valdemars store chok: Gravid kæreste ramt af blodprop
Det skal der dog nu laves om på, og i tre afsnit på DR3 får seerne lov til at være med, når Dennis og Valdemar besøger forskellige folk i deres kommune, så de rigtigt kan blive sat ind i valget og finde ud af, hvilken betydning det reelt set har for dem selv de andre i kommunen. Det sker i programserien ‘Valg på kanten’.
– Dennis og Valdemar giver ikke en fuck for kommunalvalget. Derfor skal de nu ud på en dannelsesrejse i deres kommune for at finde ud af, hvorfor deres stemme er vigtig. Dennis ved intet, og Valdemar tror, han ved en masse. Uden nogen form for journalistisk baggrund, skal de intetanende to værter konfrontere politikere og møde mennesker, der er berørt af valget og kommunens beslutninger, står der om programmet.
Du kan allerede nu se det første af de tre afsnit lige her, ellers kan du se det i aften klokken 22:00 på DR3.
LÆS OGSÅ: Valdemars gravide kæreste: Jeg tabte 64 kilo, men var stadig ikke glad
LÆS OGSÅ: ‘Drengene på kanten’-stjerner klar med ny sang: Er du stram som Inger?