SE BILLEDERNE: Malou Stella er blevet fitness-babe

Den tidligere tv-kendis er gået “all in” på sund kost og styrketræning.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 12. januar 2017 kl. 19:20

Mange blev skuffede, da det i 2012 blev slået fast, at Malou Stella var færdig med lave tv. Det var en beslutning, som havde været længe undervejs.
– Jeg valgte at stoppe, fordi jeg ikke vil dele mit privatliv med andre længere. Jeg ønsker en rimelig normal skolegang for min søn og det samme for mig selv, udtalte Malou Stella til Realityportalen.dk tilbage i sommeren 2013.
Sidenhen er der dog sket meget hos den unge mor, når man ser på hendes Instagramprofil, hvor hun har godt 2100 følgere.

Mmh, I just love my new hair ??? sorry! Elsker det hår.. Beklager jeg gentager mig selv sådan ?? #fitmom #selfiefreak #newhair #yassss

Et billede slået op af Fit – nerdy hippie mommy ૐ ?? (@navaranafit) den

From cardio girl To – fit woman! ?☝?️ you don’t need words, you need action ?? Fra cardio pige til veltrænet kvinde ☝?️Ikke så meget snak, der skal handling til ?? #fitmom #selfiefreak #threeyearsdifference #ifyoureallywantituwillgetit

Et billede slået op af Fit – nerdy hippie mommy ૐ ?? (@navaranafit) den


CHOK: Malou Stellas mor ramt af blodprop
Brug for stabilitet
Malou Stella havde til tider en meget opfarende adfærd i programmet, men det kom der dog en forklaring på i ‘Mig og min mor’.
Malou Stella lider nemlig af ADHD, og den diagnose var uden tvivl med til, at den unge mor hurtigt blev meget frustreret og aggressiv.
– Jeg fandt ud af, at hver gang produktionsselskabet var til stede, så blev jeg ubevidst mere og mere irriteret, fordi de hele tiden skulle ændre i planerne, og bede mig om at gentage ting. Det kan man altså ikke klare, når man har ADHD. Der skal være stabilitet og en rimelig plan for hver dag, for at man har ro i sit sind, slog hun fast.
Malou Stella mener derfor, at det bragte nogle sider frem i hende, som hun ikke havde kontrol over.
– Det har været med til at køre mig endnu mere op overfor min mor, og det kan jo ikke være rigtigt, at det skal være sådan, forklarede Malou Stella, som aldrig har fortrudt sin beslutning om at stoppe på tv.
Malou Stella deltog i både ‘De unge mødre’ og ‘Mig og min mor’.
LÆS OGSÅ: Malou Stella langer ud: Folk burde skamme sig
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.