Nyt realityprogram søger deltagere

Nu bliver et nyt realityprogram en realitet i Danmark, for lige nu søger Discovery+ og Metronome Productions deltagere til ‘True Love’.

Af Lotte Knudsen - 12. april 2022 kl. 9:02

‘True Love’ er et nyt datingprogram, som snart for premiere i Danmark.

Derfor søger Discovery+ og Metronome Productions deltagere.

Så hvis du er klar på dit første eller næste kærlighedseventyr, kan du tilmelde dig her.

LÆS MERE: Går fra hinanden: Kærlighed gjorde mig blind og naiv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jeppe og Marco taler om, hvorfor de ikke vil være kærester med andre reality-deltagere….

I ‘True Love’ vil du undervejs blive testet i de bånd, du skaber, for at få klarhed i dine relationer. Det er vigtigt, at du tør kommunikere omkring dine følelser, føler dig tilpas omkring mennesker, og at du har lyst til at udvikle dig. Parrene dannes ved kærlighedsceremonier, hvor par med ægte hensigter fortsætter eventyret.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche ikke på toppen: Dropper hemmelig kæreste kort før sin fødselsdag

Du kommer til at bo sammen med andre singler i op til 3 uger i romantiske og luksuriøse omgivelser i udlandet. Her kommer du til at date og udforske, hvordan ægte kærlighed kan føles. Du skal være mellem 24 – 30 år, kunne tage fri i op til 3 uger i juni måned og have lyst til en oplevelse for livet.

LÆS OGSÅ: Christiane løfter sløret: Intimt bryllup

Kan du sige ja til ovenstående? Så send din ansøgning afsted

Inden du går igang med at udfylde ansøgningen, skal du have to vellignende fotos af dig klar – et portræt og et i fuld figur. Du skal også have en video klar på cirka 1 minut, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du vil være med i programmet.