Nyt reality-par afslører: Vi taler om børn - Her & Nu

Nyt reality-par afslører: Vi taler om børn

‘Ex on the Beach’-hunken og ‘Paradise’-baben har allerede snakket om deres fælles fremtidsplaner.

Af Emilie Holm Egebro - 9. september 2019 kl. 09:02

Kærligheden blomstrer i realityland. ‘Paradise Hotel’-deltageren Cecilie Digemose og Nicklas Johansen fra ‘Ex on the Beach’ kunne nemlig i fredags afsløre, at de officielt er blevet kærester.
Tilbage i april skrev Cecilie til Nicklas på Instagram, da hun syntes, han så sød ud, og derefter begyndte de to at se mere og mere til hinanden.
LÆS OGSÅ: ’Ex on the Beach’-babe håber på bolleven
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
– Jeg faldt for hans personlighed, og at han bare kan være sig selv, og at han ikke lader folk påvirke hans valg. Hans udseende kan man heller ikke komme udenom, lød det fra 21-årige Cecilie i fredags, da Realityportalen.dk spurgte hende ind til forholdet.
Nu fortæller 23-årige Nicklas også, hvad det er, han er så vild med hos Cecilie, og han afslører desuden, at de to allerede har lagt fælles planer for fremtiden:
– Jeg kan rigtig godt lide, at hun kan forstå mig som person og kan lide den, som jeg er. Cecilie er også en rigtig sød og pæn pige, som er nede på jorden, det kan jeg rigtig godt lide – og så bare hende lille, cute ansigt. Desuden har vi også de samme drømme og fremtidsplaner, lyder det fra Nicklas.
LÆS OGSÅ: Julie om ‘Ex on the Beach’-exit: Det var en lettelse
SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama
– Eksempelvis sådan noget som hvornår vi begge ønsker børn i vores liv, at vi gerne vil ud at rejse og opleve verden inden, og at vi begge har planer for, hvad vi vil med arbejde/uddannelse, så man ikke bare går og laver ingenting. Vi vil gerne have børn om cirka fire-fem år, for så kan vi både nå at blive færdige med uddannelse og alt andet inden, uddyber han og tilføjer:
– Jeg har aldrig rigtig haft en kæreste før, fordi jeg brugte al min tid på fodbold tidligere, så det med at have en kæreste for første gang skal man lige vænne sig til. Derfor gik der også noget tid, inden vi satte en titel på det, men det gjorde vi så den 29. juli.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Cecilie fik stjålet sin identitet: Alle mine hemmeligheder blev afsløret
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par slår op efter utroskab og løgne