NYT PROGRAM: Kendte danskere overtager dit hjem - Her & Nu

NYT PROGRAM: Kendte danskere overtager dit hjem

En gruppe kendte danskere kæmper i en konkurrence for at indrette de flotteste hjem i nyt program.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. august 2014 kl. 10:45

Kanal 5 åbner den 25. august op for et nyt og anderledes boligprogram ‘Dit hjem i vores hænder’. I programmet vil 16 kendte danskere konkurrere om, hvem der kan indrette de fedeste hjem til de modige danskere, der frivilligt har lagt hus til.

Den altid smilende Michael Monetz (Foto: Jeanet Rosenkjær Horstmann)

Den altid smilende Michael Monetz (Foto: Jeanet Rosenkjær Horstmann)


En af de nyudklækkede handymænd er realitystjernen Michael Monetz, som er meget begejstret for sin nye titel.
– Jeg synes, det var en vild udfordring. Jeg kan godt lide at lave ting, der er anderledes og sjovt, så det er derfor jeg er med. Jeg håber også, at seerne måske kan få et nyt indtryk af, hvem jeg er som person, når jeg bliver skubbet ud i nogle uvante situationer, siger den solbrune ‘Holtewood’-stjerne.
LÆS OGSÅ: Michael Monetz er blevet kæmpestor
Modsætninger mødes
Anni Brinch sammen med sin gode ven Martin Hjorth Kristensen, som også var hendes hjælpende hånd (Foto: Jeanet Rosenkjær Horstmann)

Anni Brinch sammen med sin gode ven Martin Hjorth Kristensen, som også var hendes hjælpende hånd (Foto: Jeanet Rosenkjær Horstmann)


De kendte kæmper indbyrdes mod hinanden én og én. De får hver især lov til at vælge en ven eller familiemedlem til at assistere dem i boligrodet. Det er ikke helt tilfældigt, hvem der bliver sat sammen, i hvert fald mener alle de kendte deltagere, at netop deres modstander også er deres største modsætning. Det fortæller Anni Brinch, bedre kendt under navnet Anni Fønsby.
– Jeg tror Jens Verner er min største modsætning. Han er meget minimalistisk, og det er bare slet ikke mig. Altså, det er ikke nødvendigvis, fordi han har dårlig stil. Det er bare overhovedet ikke min stil, siger den barmfagre kvinde.
Og Michael Monetz mener også, at hans modstanders stil er meget langt fra sin egen.
– Master Fatman og jeg blev sat over for hinanden, og vi har en meget forskellig smag. Vi kan rigtigt godt lide hinanden, og det var skide sjovt at gå sammen med ham. Men hans stil er godt nok crazy.
LÆS OGSÅ: TV Festival blåstempler reality-tv
Gør-det-selv-eksperter
Foto: Jeanet Rosenkjær Horstmann

Anni er altid klar på “gør-det-selv-projekter”. (Foto: Jeanet Rosenkjær Horstmann)


Handy-kendisserne vil blive bedømt af to eksperter, der sammen med familierne afgøre, hvem der har de bedste gør-det-selv-evner. Men hvis man spørger de deltagende kendisser, mener de selv, at de har ret godt styr på håndværket. Både Mascha Vang, Jim Lyngvild, Anni Brinch og Michael Monetz garanterer for, at de er ret gode gør-det-selv-folk.
– Jeg har faktisk ikke problemer med håndværk. Jeg har selv sat mit eget hus i stand og haft andre gør-det-selv-projekter, siger Michael Monetz og fortsætter grinende:
– Det er nok mere det der med at sætte ting sammen, der er et problem for mig. Jeg er ikke så god til at se hvilken vase, der går med den sofa og sådan noget.
Og Anni ser også sig selv som en handywoman.
– Jeg kan faktisk gøre rigtigt mange ting selv. Det er faktisk ikke noget problem for mig, siger hun smilende.
‘Dit hjem i vores hænder’ får premiere på Kanal 5 den 25. august.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Laura har fundet kærligheden

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.